Jak ktoś ma aktualnie urlop i może jutro rano zjawić się w Warszawie. Dawno nie widziałam takiego #lastminute . Aż żal, że jutro do robo i nic nie da sie z tym zrobić... #podroze #podrozujzwykopem #turystyka
Proszę o przykłady jak tylko znajdziesz takie perełki. Ktoś, gdzieś, kiedyś zawsze widział, tylko nie wiadomo kto, gdzie i kiedy (najczęściej kolega kolegi). Moim zdaniem to dobra oferta (nie obserwuje ofert z Niemiec). Chciałam się podzielić, bo jakbym miała czas, to na pewno skorzystałabym.
Linku do bezpośredniej oferty nie dodam, bo po prostu to były wyjazdy które minęły, już ich nie ma, zostały tylko zapiski dla potomnych ( ͡°͜ʖ͡°)
No własnie. Kto szuka ten wie, że dopóki nie klikniesz w link, to prawdy się nie dowiesz. Poza tym, wybierając się w takie miejsce warto mieć na uwadze pogodę. Pomiędzy majem a wrześniem jest pora deszczowa. Z Polski tez polecisz do
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
Dawno nie widziałam takiego #lastminute . Aż żal, że jutro do robo i nic nie da sie z tym zrobić...
#podroze #podrozujzwykopem #turystyka
https://r.pl/meksyk-cancun-i-riviera-maya/xperience-illusion-boutique?dataWKodzieProduktu=20190125&liczbaDoroslych=2&liczbaDzieci=0&liczbaPokoi=1&wiekDzieci=&wybraneMiastoWyjazdu=Warszawa&wybraneWyzywienie=%C5%9Aniadania
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No własnie. Kto szuka ten wie, że dopóki nie klikniesz w link, to prawdy się nie dowiesz. Poza tym, wybierając się w takie miejsce warto mieć na uwadze pogodę. Pomiędzy majem a wrześniem jest pora deszczowa. Z Polski tez polecisz do