Aktywne Wpisy
Atreyu +509
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +3
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
W 2010 dostałam mandat, bo zostawiłam miesięczny w domu. Kompletnie wyleciało mi z głowy, nie napisałam odwołania. Nikt się nie upomniał.
W 2011 mandat się przedawnił.
W 2016 kupiła go jakaś firma krzak S.A.
W 2019 firma krzak S.A. domaga się ode mnie zapłaty. Wysyłają mi po 2-3 listy miesięcznie (oczywiście zwykłe) grożąc sądem, wpisaniem do gapowicze.pl i oferując rabat jak zapłacę szybciutko.
Co mogę im zrobić, żeby się ode mnie odczepili, zapomnieli moje dane i być może zapłacili 500 zł na pieski z lokalnego schroniska?
#prawo #pytaniedoeksperta #pytanie
Dług przedawniony a dług anulowany
O komentarz w tej sprawie poprosiliśmy też samo KRD. - Przede wszystkim dług przedawniony to nie jest dług anulowany. Przedawnienia oznacza jedynie, że długu nie można dochodzić przed sądem, ale on nadal istnieje. Zwracam uwagę, że żaden z klientów kancelarii nie podnosił, że dług nie istnieje, a tylko że się przedawnił – mówi money.pl Andrzej Kulik, rzecznik prasowy Krajowego Rejestru
Komentarz usunięty przez autora