Aktywne Wpisy
Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#pomoc #lightroom #fotografia #informatyka #programowanie #komputery
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
O co może chodzić? Jeden numer nie może się do mnie dodzwonić, inne działają. Nie jest na liście blokowanych, lista jest pusta. Objawy
- telefon milczy i nagle pojawiają się w jednej sekundzie 3 powiadomienia o nieodebranym połączeniu (wtf, przecież milczy)
- przychodzi sms że ktoś chciał się ze mną skontaktoać
- nie ma żadnego ekranu że ktoś dzwoni. Telefon milczy a dźwięki są na max.
- nie ściągam nic w tym samym czasie, telefon leży
- mam wsadzone dwie karty sim i to dotyczy głównej
#redmi4x z #miui10
@prawdziwek: szukał bym raczej po stronie tamtego telefonu
jak nie wyłącz/włącz, może sieć się #!$%@?ła