Aktywne Wpisy

Kodzirasek +50
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
źródło: IMG_3732
Pobierz
MarianJanusz +121
jaka szkoda, że ten portal był zarządzany przez debili i zaliczył tak spektakularny upadek
wyobraźcie sobie jakie to by teraz było nieprzebrane źródło #grazynacore dla reszty internetu
wyobraźcie sobie jakie to by teraz było nieprzebrane źródło #grazynacore dla reszty internetu
źródło: naszaklasa-glowne
Pobierz

#adamowicz #wosp2019 #wosp #4konserwy #neuropa
Prezydent:
- nie wybiera agencji ochrony
- nie opiniuje wniosków, które nie zostały zgłoszone
Jedyne, co w Twoim wpisie jest prawdą, to to, że go tam zabito.
1. Wybiera. Jest to jest rozporządzone przetargiem a jak nie jest to powinno być karane
2. j.w.
Ostrożniej musisz ze słowami, których znaczenia nie rozumiesz :)
1. Nie. Wybiera organizator wydarzenia, nie prezydent.
2. Nie. Jeżeli organizator nie zgłasza imprezy masowej, prezydent nie może wyrazić na niezgłoszoną imprezę zgody.
Coś jeszcze wytłumaczyć? Czy dalej żyłka pęka i będziesz dzieciakował? :)
1. Zatwierdza Urząd miasta Gdańska pod którym podpisuje się Prezydent
2. j.w.
Nie strasz mnie tym "ostrożnie" bo ci pieluchy pękną
1. Organizator wydarzenia wybiera ochronę w sposób dowolny. Tutaj zresztą w ogóle jej nie musiało być, bo jak wiadomo nie była to impreza masowa.
2. Organizator nie złożył wniosku o pozwolenie, więc UM niczego nie mógł zatwierdzić.
Słodko się denerwujesz misiu :* Spróbuj bardziej merytorycznie, może pójdzie Ci lepiej :)
Ile ty masz lat dziubku?
Merytorycznie też coś dodasz czy tylko o pieluchach, dzieciakach itd.?