Aktywne Wpisy
WielkiNos +629
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
Balento +30
czy ktoś z was miał seks z kobietami starszymi o 10-15 lat? Mam 18 lat i napalony się zrobiłem na 30-latki, chciałbym uwieść jakąś dojrzałą kobietę i dać jej orgazm taki żeby mnie podziwiała, i żeby nie mogła przestać o mnie myśleć. możecie sie podzielić doświadczeniami (podajcie tylko swój i jej wiek kiedy to sie działo)
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
Obecnie używam: http://wp-royal.com/hyper-x/roch/
I to jest ten układ, którego potrzebuję, czyli menu po lewej, kwadraty z obrazkami po prawej, wchodzisz w obrazek, pokazuje się powiększenie i opis zdjęcia. Jednak ostatnio mój HYPER-X zaczął się sypać. Podczas próby update jakiejś notatki, strony, czy właśnie portfolio wyskakują błędy:
[20-Jan-2019 14:04:15 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at
/public_html/wp-content/themes/hyperx/functions.php:762) in
public_html/wp-admin/post.php on line 210
[20-Jan-2019 14:04:15 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at
/public_html/wp-content/themes/hyperx/functions.php:762) in
/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1223
W dodatku cały ten theme jest dosyć wolny, ciężki, a ja potrzebuje czegoś właśnie w stylu portfolio, bez sklepów i innych dupereli, byle by:
1. było lekkie
2. było czyste
3. współpracowało z Yoast SEO Premium
4. mobile friendly
Ktoś może rzuci jakiś pomysł?
(dodam, że nie stać mnie na razie na zakup usługi wykonania strony czy theme od podstaw, choć pewnie to by była najlepsza opcja, bo z tymi skórami można oszaleć, jednakże jestem na nie na razie skazany)
#wordpress #themeforest #php #www #programowanie #stronywww
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora