- Start zapisów 4 lutego godzina 18:00 - Auto - Porsche CaymanGT4 Clubsport - DLC Porsche Pack 1 - Specjalny wyścig testowy R0 rozegrany nocą. - Wyścigi 2x30min (top 10 odwrócone w R2). - 30 kierowców na serwer + komentator. - Wyścigi co 2 tygodnie w czwartki. - Drużyny maksymalnie 3 osobowe. - 6 rund z czego 5 punktowanych. - Nagrody dla zwycięzców. - Gadżety dla kierowców (prawdopodobnie rozlosujemy trochę kubków). - Liga oczywiście płatna - wpisowe 5zł. - Oczywiście zlocik w kapsułce na zakończenie sezonu (⌐͡■͜ʖ͡■)
Możecie już rozpoczynać robienie skinów. Musi się na nim znaleźć logo Motorsport Capsule oraz numberplate (obowiązkowo) Logotypy oraz obowiązkowy numberplate znajdziecie tutaj
@rennaissance Nie, jest tej klasy co G25, G27. Miałem G27, sprzedałem, kupiłem T300. G27 w porównaniu do T300 to śmietnik. A G29 to to samo plus minus, tylko w ładniejszej obudwie
- Start zapisów 4 lutego godzina 18:00
- Auto - Porsche CaymanGT4 Clubsport - DLC Porsche Pack 1
- Specjalny wyścig testowy R0 rozegrany nocą.
- Wyścigi 2x30min (top 10 odwrócone w R2).
- 30 kierowców na serwer + komentator.
- Wyścigi co 2 tygodnie w czwartki.
- Drużyny maksymalnie 3 osobowe.
- 6 rund z czego 5 punktowanych.
- Nagrody dla zwycięzców.
- Gadżety dla kierowców (prawdopodobnie rozlosujemy trochę kubków).
- Liga oczywiście płatna - wpisowe 5zł.
- Oczywiście zlocik w kapsułce na zakończenie sezonu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Możecie już rozpoczynać robienie skinów. Musi się na nim znaleźć logo Motorsport Capsule oraz numberplate (obowiązkowo)
Logotypy oraz obowiązkowy numberplate znajdziecie tutaj
#acleague #assettocorsa #simracing #gry #wyscigi
źródło: comment_sWrnyLmNN451mrCEbPBfJnfdMUZ5t7nf.jpg
PobierzAssetto Corsa - https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/
i jedno DLC z Prosiakami - https://store.steampowered.com/app/526060/Assetto_Corsa__Porsche_Pack_I/
źródło: comment_Jo54a4rLNtqfgdXD6bt5GaQxFxxrWa2Z.jpg
Pobierza co do kiery to dobrze zaczynać od używanej DFGT, a gdy budżet oscyluje w okolicach 1000 to wypada się rozglądać za kierownicami firmy thrustmaster