Aktywne Wpisy

ilem +58
źródło: GbB80XYXUAA42L8
Pobierz
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

#przemyslenia #narkotykizawszespoko
no bo taki murzynek z kółkiem na kijku, w momencie jak sobie tam jest bezpi3czny i ma co jeść, to jesf tak samo zadowolony jak ten bananowy kanadyjczyk. Ale murzynek pogra godzine na starym plejaku i na kijek juz nawet nie spojrzy. Tu chyba jest pogrzebany kluczyk do skrzynki ze szczęściem. Umiejętność
@TheOneAndOnlyacidjimbo: No to jest nas co najmniej dwóch. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A codzienne palenie zioła, to lipa jest. Wieczny brainfog.
@TheOneAndOnlyacidjimbo: Tak tylko, że z czasem będziesz musiał brać ich coraz więcej i częściej by być choć trochę i przez chwilę empatycznym człowiekiem. Reasumując - na dłuższą metę ćpanie jest głupie. :)
Ja mam znajomych co cisną 10 lat już, żaden z nich nie jest wrakiem - wyższa edukacja ukończona, dobrze płatne i odpowiedzialne stanowiska, rodziny pozakładane. Takie gadanie, że jak ćpasz=wrak za kilka lat, to możesz dzieciom w podstawówce opowiadać xD Jak ktoś nie ma umiaru, to nie jest to wina u----i, tylko charakteru.
@TheOneAndOnlyacidjimbo:
Mnie ćpanie wyciągnęło z ostrej depresji, gdybym nie spróbował grzybów w wieku 18
A to przepraszam, myślałem, że mówisz ogólnie.
@Fukmistrz: Potwierdzam, odkąd obniżyłem wymagania wobec życia (i przestałem podglądać ludzi latających do ciepłych krajów na Instagramie) stałem się szczęśliwszy. Np wczoraj spontanicznie nap[rawiłem sobie wszystkie powyrywane kontakty i włączniki świateł i sprawiło mi to ogromną satysfakcję ( ͡° ͜