Aktywne Wpisy

TfarukBartus +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korba112 +60
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny

jak można w tak obrzydliwy sposób nakręcać spiralę nienawiści?
#zamach #adamowicz #gdansk #wosp #wosp2019 #bekazpodludzi #bekazlewactwa #wyborcza
źródło: comment_FHnY1mi7OEf37H0hVi4pXVndifekHloO.jpg
Pobierztym sposobem pisu nikt nie pogoni, bo druga strona jest tak samo żałosna.
pokazali by klasę, chociażby ktoś. ale nie, lepiej się obrzucac wzajemnie gównem. i oni chcą wygrać z nimi?
Nie po to wyłączyłam tv, żeby mi te ich żałosne wysrywy latały po ekranie monitora.
To nie Polacy się kłócą z Polakami, tylko ta pożal się Boże, elita narodu. U mnie na Budynia głosowała może połowa, ale kiedy uczniowie rzucili pomysł, żeby dzisiaj przyjść na czarno, nikomu do głowy nie przyszło afiszować się swoją
Absurd za absurdem ten kraj.
Rozumiem, że TVP może obrażać wszystkich a jak ktokolwiek się odniesie to od razu „mowa nienawiści”?
Komentarz usunięty przez autora