Wpis z mikrobloga

@mmenelica: klasyczne obustronne s----------e w tym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedna strona wypomina drugiej co to oni powiedzieli i tak w kółko, brawo xD Jedno jest pewne, póki nie znikną obie partie i wszystkie osoby w nie zapatrzone to nic w tym kraju sie nie zmieni. Smutne.
  • Odpowiedz
@Night_Shift_Supervisor: A BO PIS TO A BO PIS TAMTO TO MY TEŻ MOŻEMY

tym sposobem pisu nikt nie pogoni, bo druga strona jest tak samo żałosna.
pokazali by klasę, chociażby ktoś. ale nie, lepiej się obrzucac wzajemnie gównem. i oni chcą wygrać z nimi?
  • Odpowiedz
@mmenelica: no odpowiadanie hejtem na hejt i agresją na agresję jest podstawową i najlatwiejszą techniką. Społeczne skutki są katastrofalne, ale to się sprzedaje. I obie strony z tego korzystają
  • Odpowiedz
@mmenelica: a gońcie się wszyscy z lewa i prawa, wszyscy politycy, dziennikarze i inna swołocz WON!

Nie po to wyłączyłam tv, żeby mi te ich żałosne wysrywy latały po ekranie monitora.

To nie Polacy się kłócą z Polakami, tylko ta pożal się Boże, elita narodu. U mnie na Budynia głosowała może połowa, ale kiedy uczniowie rzucili pomysł, żeby dzisiaj przyjść na czarno, nikomu do głowy nie przyszło afiszować się swoją
  • Odpowiedz
@mmenelica: Pieprzenie, przecież to na pokaz, przynajmniej wiadomości pokazały prawdziwą twarz. Jakby media przestały się tak przejmować i pokazywać hipokryzje polityków. Powinni zestawić to co Pawłowicz gadała o Adamowiczu w trakcie kampanii z tym co gadał Niesiołowski. Problemem jest że mamy media propis albo propo. Ci z co puszczają wyważone opinie nie znajdują widowni, bo wtedy jest nudno.
  • Odpowiedz
@mmenelica: w wiadomościach TVP pierwszy news po informacji o śmierci Adamowicza to był atak na Owsiaka, ze nie przerwał orkiestry ba wieść o zdarzeniu.

Rozumiem, że TVP może obrażać wszystkich a jak ktokolwiek się odniesie to od razu „mowa nienawiści”?
  • Odpowiedz