Aktywne Wpisy
wykop +59
Dzień dobry, Wykop! #wykopchangelog
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku
rosso_corsa +544
na spokojnie, mamy 1935 rok, rura waży 45 ton i wisimy sobie na linie jakieś 300m nad ziemią #starezdjecia #ciekawostkihistoryczne
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
@Patherson:
Mam dziewczynę. Nie jest modelką.
Jestem szczęśliwy, wolałem ją od innych (a tylko w tym roku miałem kilka dziewczyn, więc wybór miałem).
I co teraz?
Co do wymagań - panuje kult pieroga, a ci których się tu określa
Yyy nie. Wystarczy zeby mi sie podobała
@Patherson:
Moją różową poznałem na tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu patrzyłem również na opis, umawiałem się na kawę, a dopiero tam "badałem" czy się nadaje na raz czy na dłużej :P