Wpis z mikrobloga

Witam, jestem w trakcie rezygnowania z nc+ (problem z antena na nowym mieszkaniu). Czytam od jakiegoś czasu o #iptv i widze ze warto testowac samemu na swoim tv. Mam pare pytań: czym sie roznia pakiety na #franqie : forest, entry, classic i premium? czy oprocz #plusx , #rapid , #franqie sa jeszcze jacyś dobrzy dostawcy ?

Podstawowym chyba dla mnie minusem w #iptv na moim tv (Samsung) jest brak nagrywania lub przynajmniej cofania np. do paru dni wstecz co mialem w nc+. Czy jest jakas możliwość ogladania tv tak jak przez iptv ale z opcja nagrywania lub cofania? z gory dziekuje za pomoc
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cooter: nie korzystam. Sam musisz ogarnąć . Ale jeśli znajdziesz opcje nagrywania. To nie będziesz mógł oglądać innego kanału w tej samej chwili . Może coś z cccam?sam sobie poszukaj co jest najlepsze dla cb
  • Odpowiedz
@Mangiacapra: rozumiem, ze Box daje mi tylko możliwość odtwarzania iptv, ale jeśli zainstaluje apke Smart Iptv na Samsung to bedzie to samo. I tak potrzebuje dostwcy. Czy może na boxie bede mogl cofac jesli dostawca to udostepni? a na smart tv nie.
  • Odpowiedz