@Oskarek89: Stano to przedsiębiorca. Kumpluje się z Bońkiem, z Sawickim jeździ na wakacje, Leśny często u niego w WeszloFM + na meczu w FCB. Połowa z nas chciałaby mieć znajomych z takkmi plecami. Duda go zaprasza do siebie i jeszcze kilka spółek skarbu państwa robinz nim akcje promocyjne i/lub wrzuca reklamę. Można go nie lubić, ale ten gość osoągnął naprawdę dużo - na początku tylko dissując Smudę i Pączka.
@TacoNaRybie: kumpluje się z Bońkiem i Leśnodorskim? raczysz żartować stanowski siedzi u nich w kieszeni i jak piesek wykonuje wszystkie polecenia Bońka i Lesnodorskiego. stanowski to dziennikarska p---------a i będzie robił PR każdemu kto więcej zapłaci
@Oskarek89: bo to nie kwestia zrzutki.. to kwestia odłączenia bandziorów od tego klubu. czyli w praktyce w-------e dosłownie wszystkich, i zatrudnienie nowych ludzi, kompletnie nie powiązanych z mafiami i innymi bandziorami.
Pomocy drogie Panie. Zauroczyłem się, ale nie wygląda to dobrze. Ja około 35, ona około 28. Widzieliśmy się w biurze w relacji Pan / Pani, gdzie ja byłem klientem przez około godzinę. Coś tam zagadałem, cieszyła się, uśmiechała się, sama coś mówiła o sobie.
#pilkanozna #weszlo
#wislakrakow
źródło: comment_wyZxkUqrXsACL2q1nHUQWrrzBQFQi3QS.jpg
Pobierzźródło: comment_z9vTfWrAntU8p4gg7dqtmIt8VOeohsM3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora