Aktywne Wpisy

Minieri +237
Bednarek wpada w słowotok i majaczy coś o polaryzacji w narodzie xD
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja

BigVV +185
#mecz nie spodziewałeś się na tagu byłej premier Finlandii Sanny Marin

źródło: _126370082_a4424610-cc40-4a47-b14b-29155f289ee9
Pobierz
Zauroczyłem się, ale nie wygląda to dobrze.
Ja około 35, ona około 28.
Widzieliśmy się w biurze w relacji Pan / Pani, gdzie ja byłem klientem przez około godzinę.
Coś tam zagadałem, cieszyła się, uśmiechała się, sama coś mówiła o sobie.
Przez tydzień nie mogłem o niej przestać myśleć.
Pojechałem do niej drugi raz, do niej do biura.
Poznała mnie.
W brawurowej akcji zaproponowałem wspólne wyjście na randkę.
Od razu się zgodziła się, przeszliśmy na TY, ucieszyła się, uśmiechała się i to bardzo.
Wymieniliśmy się kontaktami, mówiła że bardzo dużo pracuje, do tego studiuje ale znajdzie czas na wspólne spotkanie.
Napisałem do niej dwa razy w odstępie jednego dnia, nie odpisała ani raz...
Minęły 4 dni odkąd ją zaprosiłem na randkę.
Jutro mam zamiar napisać do niej, że jeżeli nie chcę mnie widzieć to niech to po prostu to napisze. Zrozumiem.
Nie chcę iść do niej do biura, podejrzewam że mogłaby nie być zadowolona, a nie chcę wyjść na natręta czy innego psychola.
Myślałem żeby zamówić jej kwiaty do biura z dostawą z kwiaciarni. Nie szkoda mi kasy bo się zakochałem.
Jest piękna, inteligentna, ma zniewalający uśmiech, dobrze się ubiera. Jej sposób poruszania się, mimika twarzy, głos, uśmiech, spojrzenie... Nigdy nie poznałem takiej kobiety... Może poznałem równie piękne, ale albo były mężatkami, albo poza urodą nie miały nic do zaoferowania.
Zdjęcie trochę podobnej Pani znalezione w necie. Nie jestem j...y żeby wklejać tutaj jej prawdziwe zdjęcia, nawet z zamazaną twarzą jak niektórzy tu robią na wykopie.
#zwiazki #randki #milosc #lovestory #zauroczenie #rozowepaski #kobiety #ghosting #juzpochlopie
źródło: ona
PobierzAle wychodzisz
nie chciałem tego pisać, ze względu na prywatność,
ale może mieć to znaczenie:
Ona jest prawnikiem, pracuje w kancelarii adwokackiej.
@atteint: może coś być na rzeczy, jednak zastanawiam się czy po tym jakie zrobiłem na niej wrażenie wchodząc do niej do biura tylko po to żeby się z nią umówić czy przypadkiem nie doszedł do niej głos rozsądku, stwierdziła że może mieć każdego, więc dlaczego miałbym to być ja.
@atteint: przeszło mi to przez myśl
@rrr_:
@atteint: też tak uważam, że jeżeli do początku przyszłego tygodnia nic nie zrobię to po wszystkim. Na tą chwilę tylko bukiet z dostawą z kwiaciarni przychodzi mi do głowy. Do tego jakiś krótki liścik.
Nie mam nic do stracenia.
Ślij kwiaty desperacie z ciśnieniem w jajach uderzającym do mózgu.
Przecież na 90% taka kobieta będzie szukać kogoś na swoim poziomie, albo wyżej.
Nie ma znaczenia że zarabiasz lepiej niż większość społeczeństwa, czy że masz ciekawe hobby - wykształcenie -
Komentarz usunięty przez moderatora
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: prośba/pytanie do pań, wiec olewam.
Ps. Skoro napisałeś 2x to czekaj aż odpisze i nie rób nic więcej.