Wpis z mikrobloga

@SiDi: 2.5 roku tak pracowałem. Masakra. Żona wracała z pracy i chciała odpocząć od ludzi, ja natomiast chciałem wyjść do ludzi, zobaczyć jakieś żywe istoty :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@anonimowy_programista: ok, odpisales już wcześniej. Hajs jak na polskie bdb choc brak urlopu to 9% powinna być wyzsza stawka aby kompensowac, jednocześnie nie urwales czegoś czego nie idzie w Polsce dostać, bo może poza pelna zdalna, raczej czesciowe sa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@anonimowy_programista: chyba jestem zmęczony. Jeśli to 20k netto po wszelkich podatkach, to faktycznie najsss. Jak brutto, no to na nofluffie czy justjoinit duzo jest ofert 20+, tyle że rzadko pelna zdalna
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista miałem odhaczone prawie wszystkie punkty, ale i tak musiałem czekać ze 2 miesiące aż zaproponowali mi porządną zdalną ofertę za granicą. Mobilki nie mają najłatwiej, jeśli chodzi o przebieranie w takich perełkach, ale cierpliwość zawsze popłaca :)
  • Odpowiedz
wynająłem sobie małe biuro, które współdziele z 4-ma innymi osobami :)

@anonimowy_programista: Hmm, to jest niezły patent na pracę zdalną, ale jednak taką aby nie zwariować. Wiadomo, że trochę będzie kosztował grosza i jednak do takiego biura trzeba dojechać nadal, ale innej opcji na pracę zdalną dla kogoś zza granicy bym dla siebie nie widział, bo bym zwyczajnie oszalał.
Khaine - > wynająłem sobie małe biuro, które współdziele z 4-ma innymi osobami :)

...

źródło: comment_egwjltwzT0IIdRdMP2Ik4qw83MOuIEhN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz