Aktywne Wpisy
Dentoray +116
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,

RECAPTCHASSIE +33
Na tagu pojawił się plusowany przez ponad 100 wyznawców Konfitury post z wywodem jakoby "kierowcy prowokowali konfiturę, a nie on ich".
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po

#blizzard #overwatch
źródło: comment_luZEaHf9euIcztXiPNM9sVsPXNwiLN3z.jpg
PobierzSerio zrobili z Soldiera geja, aby przypodobać się środowiskom LGBT? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
A i powiedzcie dlaczego Overwatch tonie? Słyszałem informacje, że Overwatch jest chętnie grany i chwalony za rozgrywkę. Co się zmieniło w ostatnim czasie?
@Marcinox: był raczej gdy był nową grą
ogolnie sypia sie wszystkie gry blizzarda, poniewaz developerzy sa przesuwani przez acvitivison do wypluwania gierek mobilnych na azjatycki rynek, wiec obiektywny poziom gier spada
nie jestem sam jakims fanem ov ale problemy ktore slyszalem to jest stagnacja, w grze i na scenie esportowej, oraz nadmierne regulowanie zachowan graczy przez developerow, banuja na czacie pepe xD, wymagaja łączenia konta
Dziękuję za odpowiedź.