Aktywne Wpisy
Techguy91 +238
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +237
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Kuurła, jest mi wstyd że się urodziłem.
Zauroczyłem się koleżanką. Nie miałem pojęcia jak się wziąć do rzeczy żeby bez siary przejść z etapu znajomi na wyższy level. Zacząłem grać więc dobrego kolegę. Po świętach odezwała się co robię w sylwestra. Serce zabiło mi żywo, odpowiedziałem jak pokerzysta: że w sumie to nic, w planach miałem pocisnąć z koleżkami bekę z sylwestra w Zakopanem, potem odkorkować CinCina i popuszczać fajerweki, ale JESTEM OTWARTY NA PROPOZYCJE
Ona się roześmiała i powiedziała czy bym nie podwiózł jej samochodem na domówkę do koleżanki.
Nie ma sprawy powiedziałem, ale miałem lekki zawód, że tylko jako kierowca, ale potem pomyślałem, że w sumie kolejna okazja do dyskretnej budowy więzi, że jeszcze troche i się nie skapnie jak będziemy razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i ją wiozę i jej jeszcze mówię, że jakby co to nie będę pił, to mogę ją przywieźć, tylko niech da znać...
Wiecie co?
Rok 2019 przywitałem na trzeźwo, a dziś się dowiedziałem od osoby co tam była, że na prywatce kogoś poznała i bardzo dobrze się z nim bawiła, tak że na 88% będą parą
Cały wysiłek jak krew w piach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#p0lka #logikarozowychpaskow #friendzone
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
1. Jak masz okazję to ją wykorzystujesz i realnie działasz, bo zaraz możesz już nie mieć okazji, a nie robisz z siebie ziomka.
2. Bezczelne to było, że poprosiła Cię o podwózkę bez zaproszenia Cię, wiedząc, że nie masz nic do roboty. Aż mi przykro na myśl jak zostałeś potraktowany.
Komentarz usunięty przez autora