Wpis z mikrobloga

Piotruś Duda zapytał w ankiecie, jak oceniasz funkcjonowanie ograniczenia handlu w 2018 roku. Pozwoliłem sobie zrobić screena z dziś, 2.01.2019 z aktualnymi wynikami ankiety. Do końca ankiety zostało 11 dni, ale wynik rysuje się tak średnio po myśli Piotrusia, więc wrzucam tutaj, gdyby niechcący założyło mu się 10k lewych kont i zagłosowało zgodnie ze swoją linią.

#zakazhandlu #bekazpisu #nszzsolidarnosc
solar2k - Piotruś Duda zapytał w ankiecie, jak oceniasz funkcjonowanie ograniczenia h...

źródło: comment_p0gEuRmq4uw1rb02Yaab3UZQMPwl5VJ1.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdyby ten durny rząd chciał aby pracownicy mieli wolne a nie dyktować komuś jak ma żyć to W KODEKSIE PRACY BYŁBY ZAPIS ZE PRACOWNIK MOŻE PRACOWAĆ 2 NIEDZIELE W MIESIĄCU. A tak lobby kościelne zatruwa życie normalnym ludziom. Ja mam to w dupie ze ktoś pracuje na kasie w niedziele. Dzień jak codzień, poza tym maja wolne dni w tygodniu a na koniec najważniejsze PRACE MOŻNA ZMIENIĆ jak komuś nie pasuje
  • Odpowiedz
Swoją drogą bardzo odważnie, że zdecydował się na wstawienie ankiet na fejsbuczku. Widzę ku temu 3 przyczyny:
1. Jest idiotą.
2. Jest oderwany od rzeczywistości i nie zdaje sobie sprawy jak ludzie nią reagują.
3. Zaczyna się powolne wycofywanie z tej ustawy.

Mam nadzieje, że chodzi o pkt 3. Nie stoi to jednak w sprzeczności z 1.
  • Odpowiedz
@solar2k poprzez tą ustawe najbardziej dostali w dupe ludzie z mniejszych miejscowości( o których pisiory się podobno troszczą). Mieszkańcy takich miejscowości czesto w niedzielę mieli tylko czas, aby wybrać sie na jakieś zakupy i np do kina, przy okazij( w jakies wiekszej galerii). Ograniczono albo odcieto ich od tych dóbr( zakupy, obiad w restauracji, czy inna rozrywka), bo kto bedzie jechał w niedziele do samego kina z 50 km? Nie opłaca
  • Odpowiedz
@solar2k: jest też szansa, że dołoży swoją narrację „ludzie oceniają negatywnie, bo chcieliby też wolnych sobót, stąd niezadowolenie” xD
  • Odpowiedz