Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +29
Libki tworzą ludziom takie warunki życia a potem się dziwią, że na PIS głosują
#bekazlibka #antykapitalizm
#bekazlibka #antykapitalizm
źródło: GhLLeCGXQAAjwxd
Pobierz
wszystkogra +6
Jestem wręcz pewny, że moja dziewczyna chcę mi zrobić niespodziankę i zapłaciła za noclegi na tygodniowy pobyt w górach bez mojej wiedzy. A uczulałem ją, że narazie nie będę w stanie pojechać na wakacje, bo wykańczam mieszkanie i krucho z kasą. Dlaczego one robią zawsze na przekór? Ogólnie fajnie, ale jak mam zareagować skoro prosiłem że przynajmniej do jesieni będę miał lipę z kasą i nie będzie mnie stać na takie wyjazdy

XD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #heheszki #humorobrazkowy #lgbt #homoseksualizm #teczowepaski #patologiazewsi
źródło: comment_SiBkUqzzO0fWGVLrAd4ZBgKimCvjgRWA.jpg
PobierzAlez prawica to są ograniczeni ludzie, jezuu muszę aż rozchodzić tą żenadę jak o nich myślę
źródło: comment_2axVFsoqKjlBm5hEjvAsz0vSEwq0lMqt.jpg
PobierzTo jak ten portal się stoczył ostatnie pół roku to jakieś studium spirali s----------a możnaby zrobić
Jeżeli widziałbym takiego gnoja albo kretyna, który wypisuje, ze Hitler wiedział co robić z gejami to bym banował go na pół roku. Może by się czegoś nauczył
Hurr lEwAcKa mOdErAcJa, stalinowska cEnZuRa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a @saakaszi to idiota, bo przytacza argumenty innych idiotów jako obraz całej prawicy. Manipulacja za manipulację i tak do usranej śmierci.
Zaraz dzwonię po służby, że chcesz popełnić s---------o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XD
źródło: comment_u5u90ZPG6DA1k3zE8aCyRvJwpekCAXDL.jpg
Pobierzźródło: comment_BMbuHMZvohMRkJmfcwqxkpZHQh2mgnQJ.jpg
Pobierz