Mireczki i Mirabelki powiedzcie mi jak to jest z tym #warhammer? Chodzi mi o #totalwar. Przymierzam się małymi kroczkami aby dodać tytuł do kolekcji TotalWarow. I tutaj moje pytanie. Pisał ktoś kiedyś żeby cieszyć sie wielka mapa to trzeba zakupić I i II. Gdzie ogolnie panuje przekonanie że II jest zdecydowanie lepsza niż I no ale żeby miec cała mape? Musze kupić I i II czy II wraz z dodatkami wystarczy?
@Siemien: tylko w połączoną kampanie gra sie strasznie długo, przez to że jest tak duża. Głównie chodzi o ruchy frakcji na mapie. Polecam instalować na SSD. I wydaje mi się że to czy któraś z części jest lepsza, zalezy raczej od tego które frakcje ci sie bardziej podobają do grania. Bo z doswiadczenia ci powiem że ta połaczona kampania to nic ciekawego. Szybko sie nudzi. Kazdy nowy content do gry gracze
I tutaj moje pytanie. Pisał ktoś kiedyś żeby cieszyć sie wielka mapa to trzeba zakupić I i II. Gdzie ogolnie panuje przekonanie że II jest zdecydowanie lepsza niż I no ale żeby miec cała mape?
Musze kupić I i II czy II wraz z dodatkami wystarczy?