Aktywne Wpisy
ONVIF +416
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
notoelo +86
- Włamywacz złamał już ponad 350 000 haseł (screen przykładowych w artykule)
- Jak się okazuje, wykradziono także dane prawie 2000 użytkowników, którzy konta w Morele skasowali już dawno temu (i ich danych Morele w ogóle nie powinno już mieć).
Więcej info: https://www.wykop.pl/link/4715727/350-000-hasel-uzytkownikow-morele-juz-zlamanych-i-jeszcze-cos/
#security #niebezpiecznik #hacking #bezpieczenstwo #morele i finezyjne #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Pozdrawiam gościa z rmstudio ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
uuuuuu
(╥﹏╥)
@DuzeIksMaleDe: Powyższe hasła wyglądają na słownikowe. Mojego nie złamią ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Komentarz usunięty przez moderatora
@niebezpiecznik-pl: w normalnym państwie prawa takie @morele_net powinno być za to dojechane milionowymi karami ale tutaj się nic nie stało. A morele nic sobie do zarzucenia nie maja. Tfu na mordy tym ludziom.