Aktywne Wpisy

vieniasn +48
teraz zmieniły się patusy pod blokiem na takie z głośnikiem bluetooth i zrobili sobie regularną imprezę z darciem mordy i muzyką
byle do jesieni
byle do jesieni
źródło: temp_file6725136559304648574
Pobierz
pyszniarz +2
No ja p------e, 274 myśli że trzeba puszczać typa co wjechał na pas wyłączony z ruchy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy
źródło: Untitled
Pobierz

Rzecz się miała po naszym rozstaniu. Ogólnie dziewczyna mi przyprawiła rogi, ale oczywiście szła w zapartę, a ja się dowiedziałem później.
No i dzwoni do mnie w urodziny. Myślę, życzenia spoko i po życzeniach się taki dialog wywiązał.
O - ona
J - ja
O: No bo wiesz, brakuje mi rozmów z Tobą i w ogóle. Nie możemy się dalej przyjaźnić?
J: Ale jak to? Po tym, jak mnie zdradziłaś? Jak to sobie wyobrażasz?
O: Ale ja Cię nie zdradziłam. Wiesz, że tylko rozmawiałam z byłym, bo miałam do niego sentyment.
J: Ale mi nie chodzi o byłego. Mi chodzi o XXX (jej wtedy obecny chłopak)
O: Ale to nie tak. On był po Tobie.
J: Przestań Kujonku, przecież dobrze wiem, że już z nim coś robiłaś, gdy byłaś ze mną. Sam się chwalił znajomym, a ja zawsze wiem więcej. Cztery tygodnie byliście w związku tydzień po naszym rozstaniu.
O: To tylko dlatego, że nie miałeś dla mnie czasu! Nawet X (imię byłego) mówił, że to nie jest dobre i powinnam zerwać!
J: Przecież wiedziałaś, że pracuję po 12h dziennie, żebyśmy razem pojechali na wakacje. A i tak po pracy się starałem z Tobą zobaczyć.
O: Ale to było za mało! Nie czułam tego, że chcesz ze mną być, a on miał dla mnie czas!
Zwątpiłem, podziękowałem za życzenia i się rozłączyłem. xD
#logikarozowychpaskow #zwiazki