Wpis z mikrobloga

@Blade36: jakim cudem tak ci się obwody na nadgarstkach zwiększyły?
Ciekawy jestem, bo sam mam niewiele większe od 18 letniego ciebie. A przy sporej klatce piersiowej i cienkich nadgarstkach wyglądam trochę komicznie xd

Po nowym roku robię badania na teścia i też może w jakieś 'terapeutyczne' dawki pójdę. Z czystej ciekawości, póki młody jestem i czas mam na regularne wizyty na siłowni.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@maniakDVD Z 16 cm na 19; miałem mega kompleksy z tego powodu. W końcu obwód nadgarstka to faktor świadczący o byciu alfa. :D Też myślałem, że nie da się go zwiększyć - a jednak. Konsekwentny trening siłowy + androgeny i można to zmienić. Chociaż i tak chciałbym 20+.
  • Odpowiedz
Nie mam znajomosci wśród ponadprzeciętnie d--------h gości, a zawsze mnie ciekawiło skąd ogarniają testo? Jakieś dojścia po znajomosci z wolnego rynku czy idzie to ogarnąć przez lekarza nie mając żadnych problemów zdrowotnych?
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@pablooooo Można sobie wpisać w Google sterydy i zamówić. Jak ja bym się tak spuszczał nad jakością tego co wbijam to bym pewnie dalej miał 30 cm w łapie. Trzeba ryzykować. Mnie nigdy szczególnie nie zależało na zdrowiu. Jaka to różnica umrzeć w wieku 25 lat czy 60. No w przypadku tej pierwszej opcji to mnóstwo zaoszczędzonego cierpienia. Ale to moje myślenie, gdyż #depresja mocno od zawsze. Możliwe, że
  • Odpowiedz