Wpis z mikrobloga

@Zarzadca: Gratuluję, dorobiłeś "feudalnego pana i pańszczyznę" do babcinego rosołu.
To tyle w kwestii urojeń.
Btw. urojenia prawakoidalne sugerują że obok prawaków są jeszcze prawakoidy.
Potraficie chociaż dobrą terminologię sformułować czy powtarzacie wysrywy innej miernoty?
  • Odpowiedz
Ziemkiewiczowi zależy tylko na popularce, co wielokrotnie ostatnio podkreślał. Popularność u niego przekłada się na kasę. I przez ten pryzmat trzeba patrzeć na te jego p---------e.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zarzadca: typ napisał, że jego babcia robiła najlepszy (jego zdaniem) rosół, a Ty już do tego mieszasz politykę i "typowy prawacki bełkot". Lecz się chłopie, może nie jest jeszcze za późno
  • Odpowiedz
  • 0
@Cojones
@Phallusimpudicus
@KakaowyTaboret
Wiem, że wy prawaczki robaczki nie macie za dużo wspólnego z wykształceniem, co najmniej średnim (nie wymagam od was matury), tak czy inaczej jego tweet jest powrotem do przeszłości z mocnym kontrastem do teraźniejszości, z nacechowaną gloryfikacja minionego czasu. Tak działa resentyment. "Kiedyś było lepiej, zdrowiej, czyściej, pomimo że była bieda... A teraz to się ludziom w dupach przewraca."
  • Odpowiedz
@Zarzadca ech... Zero szacunku dla rozmowcy. Co do mbie siepomyliles. Popieram rozdzial panstwa i kosciola uwazam ze wsrod ksiezy jest nadreprezentacja pedofilow i popieram homo zwiazki. Rzeczywiscie ze mnie prawak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zarzadca: strasznie malutki, plujący jadem, chory z nienawiści człowieczek z Ciebie, przykre. Z tymi prawakami i tęsknotą za komunizmem to już mocno Ci się pomieszało, dokształć się trochę jednak zanim zaczniesz innym wytykać :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zarzadca: nie wiem w jakim świecie wy żyjecie. Maltretowanie zwierząt XDDD Sam mam babcie na wsi i jak byłem mały to taki widok to była normalka. Kogut na pień, jeb w łeb a później patroszenie, tylko jak świnie bili to nie pozwalali patrzec, dopiero w późniejszym wieku. Każde z mojego rodzeństwa to widziało i jakoś wyrośliśmy na normalnych ludzi. Tak kiedyś wyglądało życie na wsi i było to coś naturalnego.
  • Odpowiedz