Typowy prawacki bełkot "kiedyś to było". Prymitywni ludzie, niewolnicy zawsze wracają do czasów jak to było dobrze u pana feudalnego przy odrabianiu pańszczyzny.
@Zarzadca: Gratuluję, dorobiłeś "feudalnego pana i pańszczyznę" do babcinego rosołu. To tyle w kwestii urojeń. Btw. urojenia prawakoidalne sugerują że obok prawaków są jeszcze prawakoidy. Potraficie chociaż dobrą terminologię sformułować czy powtarzacie wysrywy innej miernoty?
Ziemkiewiczowi zależy tylko na popularce, co wielokrotnie ostatnio podkreślał. Popularność u niego przekłada się na kasę. I przez ten pryzmat trzeba patrzeć na te jego p---------e.
@Zarzadca: typ napisał, że jego babcia robiła najlepszy (jego zdaniem) rosół, a Ty już do tego mieszasz politykę i "typowy prawacki bełkot". Lecz się chłopie, może nie jest jeszcze za późno
@Cojones @Phallusimpudicus @KakaowyTaboret Wiem, że wy prawaczki robaczki nie macie za dużo wspólnego z wykształceniem, co najmniej średnim (nie wymagam od was matury), tak czy inaczej jego tweet jest powrotem do przeszłości z mocnym kontrastem do teraźniejszości, z nacechowaną gloryfikacja minionego czasu. Tak działa resentyment. "Kiedyś było lepiej, zdrowiej, czyściej, pomimo że była bieda... A teraz to się ludziom w dupach przewraca."
@Zarzadca ech... Zero szacunku dla rozmowcy. Co do mbie siepomyliles. Popieram rozdzial panstwa i kosciola uwazam ze wsrod ksiezy jest nadreprezentacja pedofilow i popieram homo zwiazki. Rzeczywiscie ze mnie prawak
@Zarzadca: strasznie malutki, plujący jadem, chory z nienawiści człowieczek z Ciebie, przykre. Z tymi prawakami i tęsknotą za komunizmem to już mocno Ci się pomieszało, dokształć się trochę jednak zanim zaczniesz innym wytykać :)
@Zarzadca: nie wiem w jakim świecie wy żyjecie. Maltretowanie zwierząt XDDD Sam mam babcie na wsi i jak byłem mały to taki widok to była normalka. Kogut na pień, jeb w łeb a później patroszenie, tylko jak świnie bili to nie pozwalali patrzec, dopiero w późniejszym wieku. Każde z mojego rodzeństwa to widziało i jakoś wyrośliśmy na normalnych ludzi. Tak kiedyś wyglądało życie na wsi i było to coś naturalnego.
Prymitywni ludzie, niewolnicy zawsze wracają do czasów jak to było dobrze u pana feudalnego przy odrabianiu pańszczyzny.
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #neuropa #urojeniaprawakoidalne #resentyment
źródło: comment_PuHRTiyp16Go71LNcDjSPpnyC2kCHs7I.jpg
PobierzPozwala na rytualny ubój kur (brutalne ucinanie głowy) - prawak
Pozwala, na rytualny ubój krów (podcinanie gardła) - lewak
I gdzie tu racjonalność?
Zycze Ci bys mial mniej czasu na vikop :)
To tyle w kwestii urojeń.
Btw. urojenia prawakoidalne sugerują że obok prawaków są jeszcze prawakoidy.
Potraficie chociaż dobrą terminologię sformułować czy powtarzacie wysrywy innej miernoty?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Phallusimpudicus
@KakaowyTaboret
Wiem, że wy prawaczki robaczki nie macie za dużo wspólnego z wykształceniem, co najmniej średnim (nie wymagam od was matury), tak czy inaczej jego tweet jest powrotem do przeszłości z mocnym kontrastem do teraźniejszości, z nacechowaną gloryfikacja minionego czasu. Tak działa resentyment. "Kiedyś było lepiej, zdrowiej, czyściej, pomimo że była bieda... A teraz to się ludziom w dupach przewraca."
źródło: comment_arRNNObgymnntcdblSELONf88oBR2rGO.jpg
Pobierz