Typowy prawacki bełkot "kiedyś to było". Prymitywni ludzie, niewolnicy zawsze wracają do czasów jak to było dobrze u pana feudalnego przy odrabianiu pańszczyzny.
@Zarzadca: Ale trzeba przyznać że była sroga beka jak kura bez głowy o----------a niemożliwe skoki i fikasy xD
@Elaviart: Słaba zabawa, mnie bardziej jarało, jak Niemcy robili jakieś egzekucje i Polaczki śmiesznie padały srając w gacie, albo zabawnie dyndały na sznurkach. Rzucanie chrześcijan lwom na pożarcie też było bardziej widowiskowe od jakiejś tam kury.
@Elaviart: tak samo zabawne jak biegająca kura bez głowy. Jedna wielka makabra. No ale co się uśmiałeś w dzieciństwie (i Ziemkiewicz też), to twoje. Ty chory p-----e
@Zarzadca Jak mój współlokator ostatnio robił na obiad "rosół"gotując kostkę rosołowa w garnku to akurat muszę się zgodzić, że taki rosół ze świeżej kury musi być legitnie dobry i na dodatek sam bym wracał do takiego myślami. Jak zalapie się na rosół u babci to jestem przeszczęśliwy. Tak samo własne pieczone mięsko o wiele lepiej smakuje.
@Zarzadca: Pamiętam jak się kiedyś gazowało Żydów i tak śmiesznie najpierw się miotali a potem opadali na ziemię. Ehhz kiedyś to było, rozrywka dla całej rodziny a jakie mydło wychodziło
@Zarzadca: przecież to jest krzywe, ja przez świniobicie oglądane w dzieciństwie mam wstręt do mięsa utrzymujący się do dnia dzisiejszego, a ten by se na kurę biegającą bez głowy popatrzył bo tęskni xD niech se na liveleak poszuka rany
@violent_delights pierwsze swiniobicie widzialem w wieku 8 lat. Smak swierzynki z cebulka... pyszne. Nie twierdze ze jestes gorszy bo bardziej wrazliwy i tak samo ty nie powinienes krytykowac innych. No
Prymitywni ludzie, niewolnicy zawsze wracają do czasów jak to było dobrze u pana feudalnego przy odrabianiu pańszczyzny.
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #neuropa #urojeniaprawakoidalne #resentyment
źródło: comment_PuHRTiyp16Go71LNcDjSPpnyC2kCHs7I.jpg
PobierzHehe kedyś to było, hrum hrum, siem paczało za dzieciaka jak kury bez ogłuszenia babka zabijała, kwi kwi, kedyś to było panie. I ludzie nie narzekaly.
źródło: comment_JEffgAuy8pQRfSr8S5wgCpVsysLCq8BO.jpg
Pobierz@Wotto: Nie, to by nie było zabawne. Ty chory p-----e.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Elaviart: Słaba zabawa, mnie bardziej jarało, jak Niemcy robili jakieś egzekucje i Polaczki śmiesznie padały srając w gacie, albo zabawnie dyndały na sznurkach. Rzucanie chrześcijan lwom na pożarcie też było bardziej widowiskowe od jakiejś tam kury.
źródło: comment_eV6R9YvdljgPtg2iXz0fE6A9HIH6lV8X.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Elaviart: tak samo zabawne jak biegająca kura bez głowy. Jedna wielka makabra. No ale co się uśmiałeś w dzieciństwie (i Ziemkiewicz też), to twoje. Ty chory p-----e
@violent_delights pierwsze swiniobicie widzialem w wieku 8 lat. Smak swierzynki z cebulka... pyszne. Nie twierdze ze jestes gorszy bo bardziej wrazliwy i tak samo ty nie powinienes krytykowac innych. No