@fik-u: jak to jest flow Oskara, od razu to zauważyłem @kacperinjo: serio? Myślisz, że jakiś łak tak sobie poleciał na bicie? No chyba nie xd jak to flow Oskara w 100%
@kacperinjo: @Issac: @Jaal0504: Zawsze bk z takich ludzi co mają styczność z rapem raz na rok i gadają takie głupoty że he he połowę polskiej sceny zjadł
@kacperinjo jaka połowę która połowę? Zawsze mnie #!$%@? takie typy. Pewnie wchodzisz pod jakieś klipy rapowe na YT i piszesz komentarze typu "mamo nie sprzątaj paluch pozamiatał" albo "mamy dopiero styczeń a wiadomo jaka będzie płyta roku"
@kacperinjo szczerze mówiąc to nie słucham za dużo rapu i nie znam się za bardzo na tym. Po prostu irytuje mnie takie generalizowanie. A kawałek pioruna jest na naprawdę wysokim poziomie technicznym jak i merytorycznym
#seriale #hbogo #hbo #hiphop #rap
#slepnacodswiatel
@kacperinjo: co #!$%@? zrobił? XD taguj lepiej #gimborapsy
@kacperinjo: serio? Myślisz, że jakiś łak tak sobie poleciał na bicie? No chyba nie xd jak to flow Oskara w 100%
Zawsze bk z takich ludzi co mają styczność z rapem raz na rok i gadają takie głupoty że he he połowę polskiej sceny zjadł
Wyjmij uszy z dupy kolego