Wpis z mikrobloga

Opłaca się brać internet LTE z Plusa? Teraz niby pół roku za darmo, zasięg mam nawet dobry tutaj gdzie mieszkam bo posiadam abonament w Plusie w telefonie i łapie cały czas LTE gdzie się nie ruszę. Tylko nie wiem jak tam z limitami jest bo kiedyś pamietam potrafiło to wkurzać. #internet #opinie #plus
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Sonderling LTE bez limitu, ale w regulaminie jest FUP. Tzn po przekroczeniu limitu mogą, ale nie muszą zwolnić neta. W praktyce możesz zużyć 300 gb i nic. A możesz po 50 mieć lejek.
  • Odpowiedz
@Sonderling: @kitas5: T-Mobile nie ma limitów ale za to zwiększa się ilość użytkowników i zapycha stacje. Na wsi u rodziny działa normalnie. W średnim mieście przy idealnym zasięgu nie da się obejrzeć nic z yt w godzinach wieczornych. Przez rok działało ok
  • Odpowiedz
@Mihuh: Dobra już teraz skojarzyłem T-Mobile i właśnie te problemy z prędkością, moja dziewczyna miała z tym problemy jak wszyscy u niej w domu a wystarczy ze mieszka w małym miasteczku. A ja u siebie gdzie każdy pyta czy mam zasięg a ja korzystam non stop z LTE w Plusie i się śmieje xd Plus u mnie chyba będzie najbardziej opłacalny bo żadna inna sieć tak u mnie nie ściąga.
  • Odpowiedz
@Mihuh: Tylko nie wiem czy Aero2 wyrobi bo będzie używany jako domowy do sieci wifi. Będzie używany jeszcze przez moich braci na laptopie i telefonach i przeze mnie na komputerze stacjonarnym.
  • Odpowiedz