Wpis z mikrobloga

@pasjonatpisania: @Yeezy: @Branco_Amigo: @trykas: Bułki, wędliny i sranie do żwira - branża TSL w pigułce xD
@gfgfgfa: Kwiczałem jak opętany w poprzednie święta. Czekam z niecierpliwością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kejk888: Dawaj, będzie śmiesznie xD
@2plus1: A w sumie nie pamiętam, bo to była część większych zakupów, ale chyba w granicach 160-170zł.
@InsaneMaiden: Jak to skąd? Ze złodziejstwa, wyzysku i
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JudzinStouner: u mnie w firmie dostajemy paczki dla dzieci, batony, ciastka, czekolady, no generalnie słodycze. Pomyśl o tym. Skoro zarabiają 6-7k to po co im coś co mogą iść kupić sami, za to może z różnych powodów żałują dzieciom na słodycze lub po prostu nie kupują? ;)
Ja jako dziecko wyczekiwałem ojca w oknie, jak wiedziałem, że wiezie paczkę. Teraz sam biorę dla swojego syna ( ͡ ͜ʖ
@JudzinStouner: szanuję. Sam w 3 ostatnich pracach mam zajebistych szefów, dawno temu dostałem 500zł pocztą z życzeniami. Później, też w branży TSL miałem stawkę przedświąteczną x2, a teraz.. no cóż, szefo złoto, gdyby nie on, to bym od 2tyg siedział na L4, taki #!$%@? w robocie, ale solidarność robi swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radziuxd: gdybym ograniczał dzieciom słodycze i dostawał w pracy paczkę dla dzieci ze słodyczami, to bym po prostu im nie dawał, ludzie którzy zarabiają 6-7k na rękę i nie dają słodyczy dzieciom, na ogół nie robią tego ze skąpstwa tylko z troski o zdrowie swoich dzieci...