Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Pomysłowość dziewczyny jest świetna, natomiast co do gościa to średnio. Programiści to ludzie, którym płaci się za kreatywność i umiejętność rozwiązywania abstrakcyjnych problemów - czas zdekodowania takiego tekstu to powinien być 30 sekund: wrzucenie w OCR i wygooglanie jakiegoś dekodera ASCII. To tak jakbyś przyszedł do warsztatu, a tam siedzi gościu i próbuje odkręcić śrubkę uchwytem śrubokręta. No od gościa który wykonuje pewną profesję wymagasz pewnego obycia.
Kolega chciał błysnąć, ale wyszło jak zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Programista 3k, hehe.
Ja to na przykład nie marnuję czasu na przeglądanie wykopu, napisałem crawlera który robi to za mnie miliard razy efektywniej. Do tego prosta rekurencyjna sieć neuronowa na dwukierunkowych LSTMach i nawet komentarzy nie muszę pisać. Wszystko w moim imieniu pisze bot.
W domu korzystam z własnoręcznie zaprojektowanego sterowania głosowego,
Komentarz usunięty przez autora
No, a temu gościowi od śrubokręta to się nudziło. Albo chciał sprawdzić, czy się da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JulienSorel: czego się spodziewałeś po komputerowcach na wykopie xDDD
Kodziarze to bardzo toksyczne środowisko.
Myślenie typu: po co kujesz nóż (dla frajdy) skoro możesz w sklepie kupić
@profKubale: Tak, wszystko się zgadza. ASCII to kod. Czyżby pomyliło ci się z szyfrem?
Komentarz usunięty przez moderatora
15k chyba w rupiach