Aktywne Wpisy

Salido +173
Minął 55. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miał miejsce 1 wypadek śmiertelny w którym zginęła 1 osoba.
241 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
264 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miał miejsce 1 wypadek śmiertelny w którym zginęła 1 osoba.
241 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
264 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-40
Pobierz
Sweet-Jesus +150
Żółte szkło, które widzicie na pierwszym zdjęciu ma grubość między 60 a 100 cm (wg różnych źródeł) i oddziela strefę roboczą od tzw. gorącej komory. To tam trafiają schłodzone pręty paliwowe, które następnie cięte są na dwie części.
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
źródło: 533660829_1181082670718891_6168367544301599309_n
Pobierz

Jak u was w oneplus6 bateria? bo ja mojego używam od 3 tygodni i w sumie no mega słabo to wychodzi (ciężko żeby caly dzień wytrzymał/ 3h wyświetlacza to jakis całkiem maks przy serio normalnym używaniu telefonu), próbowałem resetu do fabrycznych i dalej to samo albo gorzej, w czym moze byc problem?
(na screenach niżej widać ze chrome jakos mega pożera ale no nie wiem jak to interpretowac)
źródło: comment_SbcdxqnS6fiVPBDUiid1ZFUL4sctjRsu.jpg
Pobierzźródło: comment_YKdf5maCZdP7C5N0WdVhCReFdcpJIykG.jpg
Pobierzźródło: comment_LHD6hzEublPrdCoXVSp1e9n5TVqpsGyx.jpg
Pobierzźródło: comment_rahJMWhNxJ5eRymK5nfit2DKn4eFBDmq.jpg
Pobierz@sniety
Też mam wersję na chiński rynek i jest dobrze, wręcz z ładowania na ładowanie lepiej. Wczoraj rekord, wyświetlacz pracował przez 7,5h a sam telefon przez 2 dni. I ogólnie tak średnio wychodzi z 44h do następnego ładowania (nie rozładowuje do końca tylko podłączam przy 5-10%) i z 6h SOT. To nie wina więc chińskiej wersji.
źródło: comment_WwgPudn8KHbMGFdagdimcFfKqBZR6iD5.jpg
Pobierzźródło: comment_uFrnq8hEdjDxIt5IUFBLjh7kUk6N2uNQ.jpg
Pobierzźródło: comment_sKjjT7cPLVcP80gtVjpLIGagKy0zT1dU.jpg
Pobierzźródło: comment_UppCziPHmp20rEQNcIAGplK9rFEof3HF.jpg
PobierzZ tym, że pytanie czy się da akurat nie do mnie, bo ja wiem że się da ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam wczoraj miałem 7,5h SOT, ale wprawdzie nie przy 20% a 10%. Za to czas od ostatniego miałem większy :P
źródło: comment_9QINUJuNDl1tAH2w0tsey0C8QngxFKHf.jpg
Pobierzźródło: comment_xKDZMZUdZaYsjlZFagR3R5lNilMNrdjT.jpg
Pobierz