Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Spójrzcie na twarzy tych loszek, które się oblizują na widok chada. Gdyby chad tylko skinął palcem to bez wachania oddałyby mu się tam na miejscu, ale na szczęście chada oddzielała gruba pancerna szyba
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #chad #tinder #badoo #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@sambor2806: jak się panny oblizują na widok takiego serniczka to jeszcze zrozumiałe.
Ale żeby j---ć foty w galerii? jprdl (-‸ლ)
@Dibhala: ta, n----------ą foty, a bóldupią na #dupeczkizprzypadku xD
potem se djkę o--------ą i będzie się dobrze spało
@TestoDepot: zależy o jakim wzroście mówimy, ale dla naturala 44 to bardzo dużo.
@TestoDepot: niektórzy z nich mają dobrą formę. Nie wiem z jakiego okresu to jest ale np. Jeff Said który wygląda na to że jest na tym filmiku 43-42 to ma w przedramieniu.