Jak Wisła spadnie do IV ligi to kibicowsko będzie miała niezły marketing. Objazd miejscowości w dużym promieniu od Krakowa, mecze w starym klimacie. Zjednoczą im się kibice, będzie mecz z Beskidem Andrychów który od niedawna oficjalnie zgodą Sosnowca, ale też mecz w Olkuszu w którym jak wiadomo jest duży FC Wisły. #wislakrakow #mirkohooligans
@Mlichal: na niektóre mecze będzie można dojechać nawet komunikacją miejską xD najbardziej będzie mnie ciekawił mecz z Clepardią, która ma stadion na terenie gdzie jest w 100% Cracovia, chyba takie małe derby będą
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: jest Oświęcim, jest wyżej wspomniany Andrychów, jakiś Ryczów, Pcim itd. bo reszty nie chce mi się sprawdzać. Chodziło i o duży promień jak na gównolige.
@Gennwat: znając życie, nawet na terenie Cracovi raczej będzie ich dużo więcej i zdominują na ten dzień przynajmniej tam teren ( ͡°͜ʖ͡°)
Wykres dnia. Jak w praktyce wygląda inwestowanie w Tesle. Wykres ilustruje, ile procent akcje spadały, od kolejnych ATH. Np. spadków większych niż -25% Tesla w swojej historii miała już kilkanaście.
Zjednoczą im się kibice, będzie mecz z Beskidem Andrychów który od niedawna oficjalnie zgodą Sosnowca, ale też mecz w Olkuszu w którym jak wiadomo jest duży FC Wisły.
#wislakrakow #mirkohooligans
najbardziej będzie mnie ciekawił mecz z Clepardią, która ma stadion na terenie gdzie jest w 100% Cracovia, chyba takie małe derby będą
@Gennwat: znając życie, nawet na terenie Cracovi raczej będzie ich dużo więcej i zdominują na ten dzień przynajmniej tam teren ( ͡° ͜ʖ ͡°)