Wpis z mikrobloga

• 50
Dlaczego perfumy Hugo Bossa w drogeriach są tak strzeżone? Jeśli są, to nie ma testerów, albo są zapakowane i trzymane w pobliżu kasjerki.

Rozpocząłem interwencję w tej sprawie ))¯_(ツ)_/¯

* (Ja) Dzień dobry, Interesują mnie perfumy z Hugo Bossa, ale są zapakowane.
- (Ekspedientka) Tak, mamy tylko te, które znajdują się na półce
* Wie Pani, tylko one wszystkie są zapakowane. Mam je odpakować?
- A chce Pan je kupić?
* Tak. Tylko chce poznać zapach, czy mam po kolorze opakowania sobie wybrać?
- (Wkurzona ekspedientka przychodzi do półki z perfumami) Niech Pan wskaże, które mam Panu odpakować?
* Wszystkie. Chce poznać każdy zapach i zdecydować, które będa dla mnie najlepsze. (Twarz ekspedientki nagle zrobiła się czerwona) ( )
- Po półgodzinnej prezentacji. To ktore Panu skasować?
* Dziękuję za prezentacje zastanowię się. Wychodzę ze sklepu (òóˇ)

#perfumy, #drogeria, #hugoboss, #hugo, #boss
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WhoDidThatToYou: Nie musi mi dac. Jesli chce klienta to może. I jesli byłaby taka sytuacja to nie prosiłbym na siłe jak OP tylko poszedł do innego sklepu gdzie mają testery.. a mają bo w cywilizowanych drogeriach to normalna rzecz. Pomijam ze nawet są w rossmanach lub innych carrefourach. Dziś jest walka o klienta i dlatego masz duzy przywilej jako płacący. W dobie oddawania rzeczy do 14 dni, masy testowych produktów
  • Odpowiedz
@vauecki: Ale ja się w pełni zgadzam z tym, że powinny być. Po jednej przygodzie w Rossmanie z walką (aczkolwiek uprzejmą) o tester stwierdziłem, że nie ma to żadnego sensu - nie chcą, takie maja standardy to najwyżej stracą klienta. Co do pytania - oczywiście ze nie kupiłbym takiego samochodu. Po prostu, według mnie, wpis OPa przestawił go jako klienta typu "ja tu jestem panem, ja tu płace i wymagam,
  • Odpowiedz