Wpis z mikrobloga

Właśnie na parkingu Olivia business dwóch typów w tak dyskretny sposób wymieniło pieniądze na marihuanen, że zobaczyłam to ja, dwóch facetów obok i ochroniarz xD a najlepsze, że nikt nie zareagował oprócz wymiany uśmiechów
#gdansk #narkotykizawszespoko
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@odyn88: jakie nie te czasy XD
Można kupić bardzo tanio, tylko nie od Seby z ulicy
Pozatym ceny różnia się w zależności od regionu polski.
W opolu sztukę dostałem za 30 w 10min po wyjściu z dworca i to było drogo
  • Odpowiedz
@gansevudei kiedyś w Kopenhadze jadłem sobie kebsa z boku stacji Sjealor i z nudów patrzałem jak ciapaki sprzedają d---i. Na parking podjezdzal klient, pierwszy ciapak podchodził po siano i zwijał się w pobliskie bloki, a zaraz drugi podjeżdżał rowerem i przywozil towar, po czym na tymże bicyklu się ulatniał. Po chwili ten od pieniążków pojawiał się ponownie. W 30 min z 7 transakcji naliczyłem.
Abstrahując, myślę, a nawet wiem, że niektórzy
  • Odpowiedz
jestem wrażliwa na niebezpieczne tematy, kary za marihuanę są absurdalne i nie zamierzam ułatwiać policji niszczenia życia ludziom za takie bzdury.

@gansevudei: Kary za marihuanę są zdecydowanie za niskie. Za dilowanie zresztą też. Ja rozumiem, że dla ciebie są to bzdury ale dla mnie opieka medyczna na którą płace to nie są grosze. A ćpuni i dilerzy jednak powodują to, że trzeba łożyć na ich opiekę medyczną dużo większe pieniądze
  • Odpowiedz