Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#gdansk #narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez moderatora
Można kupić bardzo tanio, tylko nie od Seby z ulicy
Pozatym ceny różnia się w zależności od regionu polski.
W opolu sztukę dostałem za 30 w 10min po wyjściu z dworca i to było drogo
Komentarz usunięty przez autora
Ale ja tam nic nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abstrahując, myślę, a nawet wiem, że niektórzy
Komentarz usunięty przez autora
@gansevudei: Kary za marihuanę są zdecydowanie za niskie. Za dilowanie zresztą też. Ja rozumiem, że dla ciebie są to bzdury ale dla mnie opieka medyczna na którą płace to nie są grosze. A ćpuni i dilerzy jednak powodują to, że trzeba łożyć na ich opiekę medyczną dużo większe pieniądze
@Pedzel_Washington: Widzę, że ci już te n-------i mózg wyżarły.
@Pedzel_Washington: No nie wiem czy ćpanie i dillowwanie to radzenie sobie w życiu. W zakładzie karnym się tego nauczyłeś?