@Wielki_Wtorek: tatar lepiej doprawiać neutralnym olejem. Słonecznikowym, albo z orzechów ziemnych. Oliwa trochę za bardzo zabija delikatny smak mięska.
@Mirkosoft: Przeca słonecznikow jest dużo bardziej "aromatyczny" niż oliwa. W cudzysłowie wrzuciłem, bo jak dla mnie to słonecznikowy psuje każde jedzenie do którego jest dodany.
@marlow: nie wiem jakiej oliwy vs słonecznikowego używasz. Ale jeżeli dużo wyraźniej czujesz słonecznikowy to coś jest nie tak... @Wielki_Wtorek: i gitara :)
@Wielki_Wtorek: osobiscie nie polecam tatara, bo porzygalem sie po nim, a pozostalym osobom nic nie bylo. To byl pierwszy i ostatni raz kiedy go jadlem
Też kiedyś nie wyobrażałem sobie jedzenia surowego mięsa, ale awersja zniknęła po pierwszym kęsie ( ͡° ͜ʖ ͡°)