Aktywne Wpisy

nieyakov +62
źródło: 3620984-73728813-2560-1440
Pobierz
Britney16 +4
Myślicie, że bardzo szczupła kobieta może być kobieca czy raczej jej sylwetka będzie chłopięcą i mało seksowna. #tinder #randkujzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #przegryw #logikarozowychpaskow #redpill #blackpill #bodystocking

Co dalej Mircy? Jakie podjąć dalsze kroki?
#przegryw #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_Kw5LQy9mPIuoKTuJjircJ2mdyn1qZSpM.gif
PobierzUstawiasz następne spotkanie za parę dni, w jakimś kameralnym miejscu, kupujesz winko, a potem delikatnie szukasz kontaktu fizycznego (pomiziaj po ramieniu czy tam uszku) i badasz reakcję. Jak jest pozytywna, spokojnie zwiększasz intensywność kontaktu. Oczywiście wszystko z umiarem i po uprzednim podpisaniu przez wybrankę formularzu PUA-88 z consentem na wszystkie te czynności, żebyś potem nie skończył pod #metoo.
Kontakt fizyczny to podstawa. Plus wspólne przeżycia - niekoniecznie od razu Sylwester na szczycie Burj Khalifa, grill też dobry :)
https://pokolenieikea.com/2016/03/20/list-do-ciotopedala/
A i POD ŻADNYM POZOREM nie mów jej że "od 2 lat była moją sekretną miłością". Choćby było nie wiadomo jak miło. Nie mów. Instant KO. Na to przyjdzie czas później.
@Dutch: Tak, dobrze, że zwróciłeś na to uwagę mirkowi. @DoktorNauk: nawet nie sugeruj (w stylu "od dawna mi się podobasz", albo "zawsze dużo o Tobie myślałem"). Cały czas musi czuć niepewność co do tego, czy na nią lecisz.
źródło: comment_9iocka0tjcJWaAywQSro6AEwgKwxJdcr.gif
PobierzA, i najważniejsze: gdy zapyta "co sprawia że się uśmiechasz?", pod żadnym pozorem nie odpowiadaj "jakby Jan Rodzeń upadł i sobie ten głupi ryj rozwalił".