Aktywne Wpisy
board_of_trustees +227
Jarczur +93
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
#moderacja @Moderacja
@a__s: A to zapomnieliście jak neuropa pomówiła Bogu ducha winnego księdza i odrzucaliście zgłoszenia?
Powodzenia wam także, jeśli ten ksiądz będzie chciał dochodzić swoich praw (a screeny z wyzwisk pod jego adresem pod zmanipulowanym znaleziskiem oraz odrzucenia zgłoszeń pewnie dostanie), bo tak samo naruszyliście jego imię,
@Imperator_Bazantow: Daleko nie patrzeć: ksiądz Jankowski. Nie ma dowodów, są same "zeznania po latach", ale nikt nie usuwa, nikt nie banuje. Bo to tylko ksiądz, a nie święty m----n/muslim.
I rozsyłano to jako #bekazkatoli.
Za to niech sobie @wykop szykuje dupska, bo obstawiam, że ksiądz może chcieć iść na noże, zwłaszcza, że oni jako administracją są odpowiedzialni za olanie zgłoszeń.
Komentarz usunięty przez autora
@Dawkins_Wszechwiedzacy: Mógłbyś zalinkować? Ciekawa sprawa.
Wiem, że screeny są porobione i teraz to kwestia czy ksiądz będzie chciał samemu walczyć o dobre imię.
@a__s: za pytanie, czy wszystko w porządku nie ma kary w polskim kodeksie karnym.
@a__s: ale taguj #januszeprawa xD
takie bajeczki to sobie możesz opowiadać dzieciom w przedszkolu, a nie wykopkom. nic mu nie mogą zrobić za to znalezisko.
poza tym oczywiście jak przystało na master trolla mistrzowsko obracasz kota ogonem i grozisz sądem randomowi z wykopu, który postanowił nagłośnić sprawę, a nie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Naxster: No ok. A OP w oryginalnym poście skopiował te zdjecia? czy wkelił link do ich oryginalnego źródła?
Rozumiem, że jak miałaś 11 lat, to obściskiwałaś się z 30 letnimi facetami?