Aktywne Wpisy

1-2-3 +19
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +195
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czytałem w różnych artykułach, że musi być przynajmniej 10k/10k, czy to wystarczy? Jestem początkującym
#narty
Co do parametrów to bardziej patrz czy Ci się podoba i czy cena pasuje. W kurtce 2K, a
@gc89: bo te 10k to takie 200k przebiegu w passacie b5 tdi.
Prawda jest taka że nawet jak się tarzasz to zaraz wstajesz i się otrzepujesz ze śniegu. Wysokie parametry ubrań są potrzebne żeby jeździć w każdych warunkach: deszcz, świeży opad śniegu, wiatr, duża wilgotność, brodzenie w zaspach po pas itp.