Wpis z mikrobloga

też tak macie, że wszyscy mają was za turbośmieszków, a tak naprawdę jesteście wewnątrz chodzącą rozpaczą? z kim mogę zbić pionę? oby z nikim
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cumpelnastodwa: mi to w życiu na pewno więcej razy pomogło aniżeli odwrotnie, ale chyba nikt się dotąd nie zorientował, że często humor to fasada; btw ja też nie mam najgorzej, no ale, jak śpiewa Urszula, rysa na szkle cnie ;p
  • Odpowiedz
@megana_: reagowanie smiechem na stres to fajna sprawa. Zawsze mi sie to we mnie podobalo. Dzieki temu radze sobie lepiej z problemami. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Czyli jednak nie jestss chodzaca rozpacza. To dobrze!
  • Odpowiedz
@megana_: to ciekawe jest. Ja jestem clownem przez cale swoje zycie. Lubie taki byc i rozsmieszac ludzi w tym szarym zyciu. Lubie tez obserwowac ludzi i wyciagac rozne wnioski. Czasem znajomi smieja sie z CZEGOKOLWIEK co powiem. Moze to byc jakas absurdalna rzecz. Oni i tak sie smieja. Wniosek jest taki, ze ludzie sie do Ciebie przyzwyczajaja i oczekuja tego smieszkowania. Ze wszystko jest dowcipem i ze to smieszkowanie jest
  • Odpowiedz
  • 1
@megana_ dorosłość zaczyna się wtedy kiedy zrozumiesz, że nie musisz być śmieszna w każdej sytuacji reagować cięta riposta, żebyś była fajna. Naprawdę, dużo lżej.
  • Odpowiedz