@rraaddeekk: tydzien temu zakladalem zimowki na alu 19" opona 225/35 jeden mi odmowil, stwierdzil ze tak sie nie da w zimie jezdzic wyśmialem typa, pojechalem do innego i bez problemu zalozyl ale oczywiscie paru innych klientow musialo sobie pod nosem pogadac że jak to tak na feldze 19 w zimie i opona z takim profilem ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirkobogdan a czemu mówisz, że to przesąd? Ciensza opona lepiej sobie radzi na śniegu, ale co najważniejsze później wpada w aquaplanning kolego. Akurat u mnie jest 205/50 i lato 225/45, to tylko 10%, ale zawsze coś. Nie chcesz wierzyć to obejrzyj film. Traci się delikatnie na hamowaniu, ale za to przyspiesza na śniegu lepiej co za tym idzie większa szansa, że wyjade ze śniegu. https://youtu.be/mhQh3IfXac0
@rraaddeekk: latam na takich profilach juz z 8 lat ( głownie lato, pierwsza zima bedzie) auto na gwincie, jeszcze nigdy nie prostowalem felg ani nie spawałem, rocznie robie okolo 30kkm (autostrady sporadycznie)
@kipowrot: gdzie Ty mieszkasz, że planujesz w tym roku śnieg zobaczyć? Ludzie zimą jeżdżą po mieście, gdzie nawet jak popada snieg to zaraz zamienia się w rozjechaną papkę. A na filmiku, który pokazałeś gość jeździ chyba po jakimś stoku narciarskim w Alpach ;)
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
#rzeszow #tuning #nfsu2 #peugeot
źródło: comment_m4gAkvWYSlZKd6P8Jd2DYY6ZVuwkX7Os.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
opona 225/35
jeden mi odmowil, stwierdzil ze tak sie nie da w zimie jezdzic
wyśmialem typa, pojechalem do innego i bez problemu zalozyl
ale oczywiscie paru innych klientow musialo sobie pod nosem pogadac że jak to tak na feldze 19 w zimie i opona z takim profilem
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat u mnie jest 205/50 i lato 225/45, to tylko 10%, ale zawsze coś.
Nie chcesz wierzyć to obejrzyj film. Traci się delikatnie na hamowaniu, ale za to przyspiesza na śniegu lepiej co za tym idzie większa szansa, że wyjade ze śniegu.
https://youtu.be/mhQh3IfXac0
Na twoim profilu da się wyjechać poza autostradę? ;-)