Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +11
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
MetalowyBieg +4
Jakie hobby dla huopa? Huop myslal o modelarstwie ale nie ma ręki do plastikowych elementów a to trzeba malowac, kleic ehh #przegryw
Widziałem dzisiaj billboard z .jpg #!$%@? płodów.
1. Co mogę zrobić prawnie, nie będąc pełnoletnim
a jeśli nic, co mnie nie zdziwi
2. Jakie konsekwencje mogą mi grozić za zamalowanie tego farbą w sprayu i gdzie mogę taką najtaniej kupić w #opole?
#prawo #aborcja #zdalaodszpitala #prolife #prochoice #antichoice
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Spray też raczej pójdzie na wykroczenie, aczkolwiek uważaj, gdyż jest to czyn zabroniony przepołowiony i jeżeli zniszczenia byłyby określonej wartości (1/4 minimalnego wygrodzenia, czyli jakoś na oko powyżej 525 złotych) to będzie traktowane
Komentarz usunięty przez autora
@Kosynier10: od 15 listopada 2018 r. zmieniono kodeks wykroczeń i kwota przepołowienia jest znów ustawiona "na sztywno", tj. nie jest już powiązana z minimalnym wynagrodzeniem. Do 500 zł włącznie jest wykroczenie. Od 500,01 zł jest przestępstwo.
Komentarz usunięty przez autora