@Donaldinio1001: Argumentum ad gówniakum jest bez sensu, ale z drugiej strony koleś powininen od razu odpowiedzieć na pytanie i najwyżej napisać "w razie jakichkolwiek pytać proszę o kontakt telefoniczny"
@kaszlakmain: Dokładnie. Mnie irytują ludzie którzy piszą do mnie na OLX :proszę o nr telefonu. Widocznie jest jakiś powód dla którego korespondencje chce utrzymywać przez OLX.
@Donaldinio1001: i niby na podstawie czego ta wycena xD? Mieszkanie może mieć 30m2 albo 130m2... + inne rzeczy. Po to jest właśnie ten kontakt telefoniczny.
@Donaldinio1001: przeciez to jest jakis zart, znam podobnego typa ktory nie ma na nic czasu bo ma dziecko xD no tutaj ewidentny debil bo czas na pisanie jakos ma a chyba prosciej jest zadzwonic xD
@kaszlakmain: kwestia ile m2 ma dom, i jaki rodzaj sprzatania. Troche tak jakbys poszedl do ikei i zapytal po ile mebel ? jak chlop by ci odpowiedzial ze ceny sa pod kazdym to ty " a s--------j jak nie chcesz odpowiedziec na pytanie to nie bede tracil czasu"
@RaczejNiePiszDoMnie: to jest łatwy sposób na zrobienie selekcji, wśród tych co są faktycznie zainteresowani, a tymi co robią casting cenowy lub nie wiedzą czego chcą.
@Donaldinio1001 : rozumiem ją, bo nie każdy ma czas żeby telefonicznie rozmawiać o pierdołach z olx. Ja nawet nie podaję numeru bo ludzie dzwonią i trują dupę o byle pierdołę zamiast jak człowiek napisać i poczekać parę minut na odpowiedź.
@RaczejNiePiszDoMnie: ja przez olx czy tam otomoto napisałem do typa żeby mi wysłał vin. Odpisał "proszę jutro zadzwonić to podam" no ja p------ę (╯°□°)╯︵┻━┻
@dziekuje tym bardziej że pisanie tego wszystkiego zajmie sporo czasu a rozmowa minuta.
@Donaldinio1001: no chyba zartujesz, w czasie który zajmuje nawet krótka rozmowa telefoniczna to można kilobajty tekstu zapisać. Tyle ze po rozmowie zwykle dalej g**** wiadomo.
@Donaldinio1001 kazda sprzataczka ma podana cene za godzine i ile jej zejdzie tyle sie jej placi. Nie rozumiem co trzeba ustalac przez telefon wiec jak najbardziej rakcontent tyle ze przez prosbe o kontkat telefoniczny.
źródło: comment_WvGuDxoJaVKqCshCraw21uE9NvjrGCGF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Donaldinio1001: no chyba zartujesz, w czasie który zajmuje nawet krótka rozmowa telefoniczna to można kilobajty tekstu zapisać. Tyle ze po rozmowie zwykle dalej g**** wiadomo.
Czy to 2002 rok?