Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Byłam w pracy, ale poleciały mi łezki wzruszenia. TYLKO BABCIA TAK POTRAFI.
#chwalesie #oswiadczenie #rodzina #babciacontent #mikolajki
@Baczy: daleko masz do babci? Ja moją odwiedzam średnio raz w miesiącu. W lecie/jesienią wychodzę z wałówką w postaci dżemorów i nalewek. TYLKO BABCIA TAK POTRAFI.
W urodziny zawsze dzwoni z samego rana, ja pierwsza. Dzwoni nawet w dzień, w który "obchodzę imieniny". JEST
Moja odeszła 5 lat temu a drugą interesuje tylko zawartość butelki. Miałam jeszcze nadzieję na babcie mojego niebieskiego, ale nikt jak ona nie potrafi mnie #!$%@?ć swoim wścibstwem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@kaktus1202: mireczku, nawet nie wiesz, jak dobrze Cię rozumiem...
@Splendor: wow, e-babcia! Ile ma lat? Moja (72 lvl) broni się rękami i nogami przed smartfonem. Za to Dziadek (76 lvl) już parę lat temu zamienił Telegazetę na wiadomości w telefonie, poza tym jeździ na rowerze z Endomondo... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BoleKk87: dziękuję :)
@faramka: Złamałaś zasadę: nie opowiadamy o wykopie poza wykopem, ale tym razem Ci uszło.