Wpis z mikrobloga

@utlv_: czyli jesteś za stary na prezenty od rodziców, a za młody na telefon od babci ( ͟ʖ)

@Baczy: daleko masz do babci? Ja moją odwiedzam średnio raz w miesiącu. W lecie/jesienią wychodzę z wałówką w postaci dżemorów i nalewek. TYLKO BABCIA TAK POTRAFI.
W urodziny zawsze dzwoni z samego rana, ja pierwsza. Dzwoni nawet w dzień, w który "obchodzę imieniny". JEST
  • Odpowiedz
@faramka: zazdroszczę babci (,)
Moja odeszła 5 lat temu a drugą interesuje tylko zawartość butelki. Miałam jeszcze nadzieję na babcie mojego niebieskiego, ale nikt jak ona nie potrafi mnie #!$%@?ć swoim wścibstwem (°°
  • Odpowiedz
@faramka: ja od babci zawsze mam Mikołaja połączonego z urodzinami bo mam za 3 dni ;), ale za to wtedy prezent zawsze wypasiony. Natomiast moja druga babcia nie pamiętam jak wygląda bo obrażona na całą rodzinę. ..
  • Odpowiedz
@tylko_popatrze: przykro mi ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@kaktus1202: mireczku, nawet nie wiesz, jak dobrze Cię rozumiem...

@Splendor: wow, e-babcia! Ile ma lat? Moja (72 lvl) broni się rękami i nogami przed smartfonem. Za to Dziadek (76 lvl) już parę lat temu zamienił Telegazetę na wiadomości w telefonie, poza tym jeździ na rowerze z Endomondo... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@djtartini1: moja Babcia to osoba, na którą nigdy przenigdy nie byłam zła czy obrażona. Nigdy się na niej nie zawiodłam. Zawsze wysłucha. Doradzi. Pomoże. Nakarmi :) Itepe itede. Wymieniać można by w nieskończoność. Fakt jest taki, że doceniałam to od najmłodszych lat (choć zapewne inaczej), a z wiekiem - jeszcze bardziej. Eh, na starość człowiek się taki ckliwy robi...

@BoleKk87: dziękuję :)

• Odpowiedz