Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
I wiecie co? Odpowiedziałem sobie na to pytanie. Postanowiłem rzucić męczącą mnie od dawna pracę na etacie i już w sobotę otwieram swój KEBAB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby to wszystko jakoś ruszyć zapraszam serdecznie na OTWARCIE ELO KEBAB & FRIES już w SOBOTĘ od 12 - Kraków, ul. Ofiar Dąbia 4. W ten dzień dla wszystkich przewidziana jest ZNIŻKA 50% na całe menu. Ponadto dla pierwszych 20 osób które udostępnią informacje o wydarzeniu na swojej tablicy dowolny KEBSIK GRATIS!
A jeśli nie lubisz kebsików to wpadnij zbić ze mną pjonę!
Poniżej link do wydarzenia na fb
https://web.facebook.com/events/604680956618156/ - możecie rozgrzać grille lajkami (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Elo! Bo lepiej się witać niż żegnać
#cebuladeals #cebuladeal #krakow #rozdajo #kebab #eloebab #elokrakow
@Tetrachloroizoftalonitryl sos z szefa xD
@hod_dog: Dzięki, sprawdzę