Aktywne Wpisy

Krole +43
#wykopgate20 Niech mi nie wciskają tekstów z belki, że bierne korzystanie z portalu jest powszechne z dzisiejszymi trendami.
To jest jakaś zbieranina loginów czy nazw z innego portalu, forum, wycieku, czegokolwiek. Imiona i nazwiska, nicki, KOMENDA MIEJSKA W WOLOMINIE. Wszystkie składające się z więcej niż jednego wyrazu oddzielone myślnikiem. Za dużo powtarzalnych cech.
To nie są sugestie o obchodzeniu weryfikacji telefonem i masowe tworzenie kont.
Wpis @Defined: o
To jest jakaś zbieranina loginów czy nazw z innego portalu, forum, wycieku, czegokolwiek. Imiona i nazwiska, nicki, KOMENDA MIEJSKA W WOLOMINIE. Wszystkie składające się z więcej niż jednego wyrazu oddzielone myślnikiem. Za dużo powtarzalnych cech.
To nie są sugestie o obchodzeniu weryfikacji telefonem i masowe tworzenie kont.
Wpis @Defined: o
źródło: asffsa
Pobierz
vulcanitu +7
Wymieńcie wasze top 10 wykopkuf

Kolejny pro gracz, który twierdzi i tego nie ukrywa, że gra jest P2W. Plus w komentarzu fajne porównanie do innych gier.
#fut
Ta dyskusja jest na tak zenujacym poziomie, ze nie bede bral w niej udzialu.
Napisze tylko, ze zgadzam sie z tym co napisal @arko123, roznica jest na poziomie topowych graczy, dajcie mi sklad, jakimi grali prosi na mistrzowach, i tak bede dostawal w------l, nie gram po 20h dziennie, i moj skill jest
Komentarz usunięty przez autora
@quercy znalazłeś?
Dlatego wg mnie fifa to nie jest takie p2w jak jakieś mmo, gdzie możesz wykupić wszystkie wzmocnienia i bez