Aktywne Wpisy

Czy tylko ja mam wrażenie, że od 2-3 lat jest straszna posucha w grach AAA? Nie ma w co grać w ogóle.
Pykam sobie trochę od niechcenia w Mafię 2 i szczerze mówiąc nie wiem co dalej xD Starocie ogrywane w kółko te 7-10 lat temu dużo straciły, niektóre tylko stały się bardziej drewniane, ale niektóre za to praktycznie są do kosza.
Gothic Remake - nawet nie ma daty premiery, a po
Pykam sobie trochę od niechcenia w Mafię 2 i szczerze mówiąc nie wiem co dalej xD Starocie ogrywane w kółko te 7-10 lat temu dużo straciły, niektóre tylko stały się bardziej drewniane, ale niektóre za to praktycznie są do kosza.
Gothic Remake - nawet nie ma daty premiery, a po

katienca +19
Czy ja jestem staroświecka uważając, ze takie szczegóły powinno się dzieciom tłumaczyć jak są zaraz przed okresem dojrzewania? Czy naprawdę małe dzieci (książka dedykowana jest dla 2-4 latków) musza wiedzieć gdzie jest łechtaczka, wargi mniejsze i większe? Nie wystarczy po prostu wytłumaczyć, ze chłopak i dziewczyna maja rozniace się od siebie miejsca intymne?
#pytanie #dzieci
#pytanie #dzieci

Im się wydaje, że Ukrainka jak tu przyjeżdża, to w ogóle ona taka biedna dzikuska z lasu, nie wie jak cywilizacja wygląda, że za 100 zł na Ukrainie to domy się buduje i sam fakt, że Mireczek ma paszport RP z unijnymi gwiazdkami, sprawi, że w jej oczach jest już pro hadem i nic tylko majtki zdejmować i patrzeć w niego jak w święty obrazek.
Taki #!$%@? panowie, obudźcie się!
One mają tak samo wyśrubowane oczekiwania jak nasze witaminki. Baaa! Nawet wyższe. Nie mają powodu obniżać lotów, bo są tak samo traktowane przez polskie białorycerstwo i ogólnie przez facetów jak pozostałe polki. Faceci nie wyróżniają z tego powodu i nie dzielą na lepsze, gorsze tylko rączki całują i pajacują tak samo do każdej. Czy to będzie Ukrainka, Białorusinka, Ormianka czy Gruzinka, wystarczy, żeby nie była brzydka i już ma na pęczki adoratorów do wyboru. Poza tym one mają czysto ekonomiczne cwane nastawienie. Nie po to wyemigrowały za lepszym życiem do innego państwa, żeby pierwszego lepszego bolca sobie wziąć na chłopa. Główka pracuje, to nie są polskie Karyny, które jadą do UK i rodzą dzieci bezrobotnym murzynom czy turasom a później wiodą żywot samotnych madek.
Ja trochę styczności już z Ukrainkami miałem i wiem co mówię. Pod wieloma względami są jeszcze gorsze od naszych panien. W dodatku dla nich polski mężczyzna nie jest żadnym prestiżem. Wręcz można śmiało powiedzieć, że większość uważa Ukraińców za bardziej męskich. Taka głupa duma rzuca się w oczy. Podświadomie wiedzą, że są ze słabiej rozwiniętego kraju, więc tym bardziej wyżej zadzierają głowę i wywyższają swój naród. Wiele Ukrainek przyjeżdża tutaj albo ze swoimi facetami albo znajduje i wiąże się z innymi facetami z Ukrainy już po przyjeździe.
Serio przestańcie fantazjować. Wiem, że sytuacja jest fatalna ale chyba lepiej realnie patrzeć na rzeczywistość.
#ukraina #zwiazki #tinder #badoo #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
1/3 tych biednych Ukrainek z prowincji, szuka jakiś frajerów z obywatelstwem Polskim, by mieć szansę na ułożenie sobie życia w bardziej rozwiniętym kraju. Mając do wyboru #!$%@? cały dzień Ivana pod Donbasem a typowego polskiego przegrywa, wybiera tego drugiego. Jak otworzą rynek Niemiecki to połowa stąd #!$%@?
A potem tacy frajerzy wpuszczaja na Vikop.ru podniete, Ukrainka>Polka, bo na nich spojrzała i
Osobiscie uważam, że wybieranie sobie partnerki z dużo biedniejszego kraju jest ryzykowne. Zdecydowanie lepszą opcją jest osoba z kraju o podobnym poziomie życia, ale gdzie demografia dziala na niekorzysc kobiet.
Zazwyczaj śluby Polaków z Ukrainkami to konfiguracja - starszy lub dojrzały 35+ pracownik fizyczny + Ukrainka, wdowa lub rozwódka z dziećmi.
@Ekspert_z_NASA: Dane na podstawie badań Instytutu Zdupy?
@dom_perignon: podrzuć kolego te kraje, które masz na myśli (w celach naukowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Być może dla Ciebie bla bla bla... Ble ble ble, ale dążenia człowieka do jak najwyższego statusu materialnego nie oszukasz. Nie jest to główna zasada, ale jeżeli Ci taka Ukrainka przejeżdża tysiące kilometrów za lepszym życiem do Polski, loguje się na tutejszym portalu matrymolnialnym to mając szansę zostania tutaj i ułożenia sobie życia albo powrotu do na przykład tego niestabilnego regionu Ukrainy objętego działaniami wojennymi, to co wybierze?
Nie oceniam. Ich
@ChuckFasola: Temu nie przecze- tylko, że zawyżyłeś ich liczbę. Nie ma tabunów Ukrainek chcacych wyjsc za polski paszport. Slubów jest kilkaset, a takie o jakich piszesz to przeciez zaledwie czesc z nich. Pewnie kilkadziesiat maks.