Wpis z mikrobloga

Witam. Dzisiaj odpada miasto Łódź, które miało 34.56% głosów. Odpowiadam wszystkich: stolice województw od M-Z bedą w drugiej części. Oczywiście wciąz głosujecie na najgorsze miasto do wyprowadzki (oczywiście waszym zdaniem).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśłi chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka
Pobierz oba-manigger - Witam. Dzisiaj odpada miasto Łódź, które miało 34.56% głosów. Odpowiad...
źródło: comment_VG40fe1cBapUPOkUUf2VIuZdROIeJrfs.jpg

Zagłosuj na najgorsze miasto do wyprowadzki:

• Białystok 35.0% (743)
  • Bydgoszcz 9.3% (198)
  • Gdańsk 2.2% (47)
  • Gorzów Wlkp. 17.6% (373)
  • Katowice 7.0% (148)
  • Kielce 15.8% (336)
  • Kraków 6.7% (143)
  • Lublin 6.2% (132)

Oddanych głosów: 2120

• 44
i wygra Gdańsk ze #!$%@?ą komunikacją miejską, skmkami, które nie działają gdy tylko zrobi się poniżej -2*C, siedliskiem patoli (nie mówię tu tylko o nowym porcie), wysoką przestępczością i cenami wynajmu wywindowanymi gorzej niż w Warszawie. Nieźle
jednocześnie niegłosując na Gorzów Wlkp, w którym wieje #!$%@? aż do Berlina XDDDD

@Hrabia_Cziperek: wciąż możesz dojechać szybko do Berlina. Z Białegostoku możesz trafić w najlepszym wypadku do Wilna, a jak zabłądzisz to Łukaszenka czeka xD
Zupełnie nie rozumiem tego heitu na Białystok, choć nie jestem z Białego, to bywam tam dość często (wcześniej studiowałem) i szczerze mówiąc jest to jedno z ładniejszych i szybciej rozwijających się miast w Polsce. Myślę, że z racji pracy (sporo podróżuje) mam porównanie by odwiedziłem chyba wszystkie miasta wojewódzkie w Polsce. Białystok jak dla mnie same plusy, jest czysto, bardzo zadbany rynek i okolice, piękne parki, dobre drogi, brak korków, fajna filharmonia,
@oba-manigger: Jestem z Gorzowa i powiem tylko tyle że z podanych miast stety-niestety Gorzów jest #!$%@? miastem pod każdym względem :D byłem w każdym mieście wojewódzkim nawet w Białymstoku u #kononowicz i naprawdę nawet daleki wschód nie ma podjazdu do ''zachodniego'' miasta. Ciekawi mnie dlaczego najgorszym miastem ma być Kraków czy Gdańsk. Ludzie, cieszcie się że mieszkanie w normalnych miastach a nie na wygwizdowie zapomnianym przez Urząd Marszałkowski i PKP/PKS i
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Mickeyickey:

o kurde, Łódź gorsza od Białegostoku xD

Nie ośmieszaj się gościu. Mieszkałem w kilku miejscach w Polsce, z Wrocławiem i Warszawą na czele i bardzo sobie chwalę Białystok. Nie porównuj go nawet do syfilisu na "Ł". Jak nie było A1 to jeżdżąc DK14 w Łodzi pękały mi oczy. Jak nie bloki z wielkiej płyty to kamienice w ruinie. O drogach nawet nie wspomnę. Wolałbym pracować w bajzlu niż mieszkać w