Wpis z mikrobloga

Ech policja, policja...

Policja zażądała od nas wydania danych jednego z użytkowników. Problem w tym, że nie podali jego loginu, podesłali nam jedynie link prowadzący do jednego z wykopowych tagów (wiecie: https://www.wykop.pl/tag/...) jakich tu wiele na Wykopie. No cóż, może ktoś się pomylił i wkleił nie ten link - zdarza się. Odzywam się do nich, informuję o błędzie mówiąc, że w piśmie umieścili link do tagu, nie do profilu użytkownika. Wyjaśniam różnicę i proszę o podesłanie linka do profilu. W odpowiedzi dostaję:

Yyy... Że co? ( ͠° ͟ل͜ ͡°)

#wykop #bojowkaas #aswykopu #wykopblog #heheszki
Pobierz a__s - Ech policja, policja... 

Policja zażądała od nas wydania danych jednego z u...
źródło: comment_Xw2jU7C24YtJ3NztzuGdDVtEfnCxmDcf.jpg
  • 303
@a__s: sam jakiś czas temu poznałem policjanta, który pracował na komendzie, jako specjalista do spraw cyberprzestępczości i oszustw internetowych -jakoś tak ładnie się jego stanowisko nazywało, ale mimo że nie pamiętam już całej nazwy to myślę, że wiadomo o co chodzi :) I powiem tak - ja coś tam liznąłem tego tematu, wprawdzie niewiele i w życiu nie uznałbym się za guru w tym temacie, ale ten policjant który pracował jako
@Hohlik7 > @a__s KLASYK posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni. Pracujesz