Aktywne Wpisy
SaIamanca +386
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
2. twój nowy pracodawca u którego zaczynasz w poniedziałek delikatnie mówiąc nie podziela zdania poprzedniego
3. ostatni dzień w starej robocie żeby dopiąć formalności i pożegnać się z ludźmi
4. przełożony ci oznajmia, że mimo nowej pracy, ma nadzieje, że jak zadzwoni to przyjdziesz i im pomożesz z dokumentami i pismami bo jako jedyny ogarniasz te tematy
5. daj mu c-------o bajecznego -którego nie lubisz- z mieszanki wedlowskiej jaką przyniosłeś i wyjdź nic nie mówiąc
k---a brak mi słów na ten nierealny stan zdzbanienia umysłowego xDDDDDDDDDDD
#pracbaza #heheszki
XD
Co do 4 to oczywiście powinnaś się zgodzić.
Dej mnie tego bajecznego.
@sorhu: mając na uwadze nową robote i warunki jakie mi zaproponowano średni deal, a poza tym co? nagle sie naumiałem robić rzeczy, a wcześniej magicznie sie pojawiały? XD
Wiadomo.
100 zł za godzinę to średni deal? No to za 200.
@Mordschlag: może jeszcze za darmo? xD
No tak, nagle się naumiałaś.
Jak trzeba dać podwyżkę, to jesteś cienka.
Jak trzeba iść na urlop czy się zwalniasz, to jesteś niezastąpiona. Proste.
no wiadomka- przecież już nie jestem pracownikiem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
w sumie zaliczyłem już januszex, korpo, teraz budżetówkę i wracam do korpo.
zastanawiam sie czy by nie zrobić takiego zestawienia jakie mam odczucia i doświadczenia po tych miejscach ¯\_(ツ)_/¯
A pomysł na zestawienie całkiem spoko skoro budżetówki robią gorzej niż januszexy i mirkpole
Komentarz usunięty przez autora
Anyway, w następnej pracy miej lepszy gust niż do czekoladek - chociaż o to nie będzie trudno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mordschlag: xD