Wpis z mikrobloga

1. nie dostań podwyżki i umowy na nieokreślony, bo 'sie hehe nie angażujesz i wiadomka- masz braki i nic nie umiesz, a poza tym to się młody ciesz ze robotę masz'
2. twój nowy pracodawca u którego zaczynasz w poniedziałek delikatnie mówiąc nie podziela zdania poprzedniego
3. ostatni dzień w starej robocie żeby dopiąć formalności i pożegnać się z ludźmi
4. przełożony ci oznajmia, że mimo nowej pracy, ma nadzieje, że jak zadzwoni to przyjdziesz i im pomożesz z dokumentami i pismami bo jako jedyny ogarniasz te tematy
5. daj mu c-------o bajecznego -którego nie lubisz- z mieszanki wedlowskiej jaką przyniosłeś i wyjdź nic nie mówiąc

k---a brak mi słów na ten nierealny stan zdzbanienia umysłowego xDDDDDDDDDDD

#pracbaza #heheszki
Mordschlag - 1. nie dostań podwyżki i umowy na nieokreślony, bo 'sie hehe nie angażuj...

źródło: comment_JSw1VgVeIyDjioVMOdxCU5bZRn7Y2nKC.jpg

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iEarth: absolutnie xD tylko pierrot jest chyba gorszy

@sorhu: mając na uwadze nową robote i warunki jakie mi zaproponowano średni deal, a poza tym co? nagle sie naumiałem robić rzeczy, a wcześniej magicznie sie pojawiały? XD
  • Odpowiedz
@Mordschlag:
No tak, nagle się naumiałaś.
Jak trzeba dać podwyżkę, to jesteś cienka.
Jak trzeba iść na urlop czy się zwalniasz, to jesteś niezastąpiona. Proste.
  • Odpowiedz
@Dottore: budżetówka zarządzana gorzej niż januszex.
w sumie zaliczyłem już januszex, korpo, teraz budżetówkę i wracam do korpo.

zastanawiam sie czy by nie zrobić takiego zestawienia jakie mam odczucia i doświadczenia po tych miejscach ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mordschlag: Prywaciarza bym rozumiał w jakimś stopniu że tak ciuli pieniądze i próbuje znaleźć kogoś kto będzie pracował za darmo ale żeby budżetówka miałą takie wspaniałe pomysły? Mam nadzieje że po zakończeniu rozmowy zablokowałaś numer szefa
A pomysł na zestawienie całkiem spoko skoro budżetówki robią gorzej niż januszexy i mirkpole
  • Odpowiedz
@Mordschlag: jak pierrot najgorszy, masz ty rigcz? :(
Anyway, w następnej pracy miej lepszy gust niż do czekoladek - chociaż o to nie będzie trudno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz