Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +647
Mirki, byłem u dermatologa. Prywatnie, 400 zł / 15 minut, standardowo. Wchodzę, pytam o znamiona – pan doktor łaskawie zerka, mruczy coś pod nosem, zero konkretów, atmosfera jak na przesłuchaniu. No ale skoro już siedzę u DERMATOLOGA to pytam jeszcze o skórę głowy i włosy. Odpowiedź zdawkowa, ledwo dwa zdania.
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał

Zabawmy się - słucham Waszych najbardziej kontrowersyjnych perfumowych opinii. Ja zacznę:
Bois to totalnie nudny i przehajpowany zapach. Nie to, że zły, ale nudny - drzewo z drzewem, wetyweria i trochę bazylii, no nic ciekawego.
#perfumy
Bois to totalnie nudny i przehajpowany zapach. Nie to, że zły, ale nudny - drzewo z drzewem, wetyweria i trochę bazylii, no nic ciekawego.
#perfumy

Junior Java Software Engineer
Job Description
Your responsibilities will include design, implementation, testing and maintenance of the security related products in public safety communication systems. Our projects are carried out exclusively using Agile, Scrum and SAFe approaches (Secure ART).
Basic Requirements
Effective and efficient communication skills in English.
Java language experience
Desired Skills and Experience
Knowledge of Design Patterns
Proficiency in Unit Tests creation
Ability to work and communicate effectively with others (team-player)
Knowledge of any of the below will be of additional benefit
Asymmetric and symmetric cryptography fundamentals
Experience in JEE (JBoss AS, JPA, EJB/CDI)
GIT and CI environment (Jenkins)
Experience working with JIRA
Experience working in Scrum Team
UoP 4-4.5 tys. brutto/mies
@niepoprawny_marzyciel: nie moge Ci mówić czy masz uważać czy to dużo czy mało
@diarrhoea: pisanie unit testów to nie jest praca dla testera tylko wchodzi w zakres obowiązków deva