Aktywne Wpisy
Goronco +59
Screen rozmowy różowej z jej koleżanką XDDD
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Xtreme2007 +178
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jako dziewczyny jednak mamy łatwiej o pracę. Trudno mi to przyznać, bo zawsze byłam feministką, ale teraz chyba muszę to przemyśleć xD
Od 3 miesięcy szukałam pracy jako programistka. Nie mam żadnego doświadczenia oprócz miesięcznych praktyk na studiach, ale to nawet nie było związane z programowaniem. Hobbystycznie koduję w javie. Wiem, że moi koledzy są ode mnie lepsi programistycznie. Bez nich nie wiem czy dałabym sobie radę na studiach. Chociaż byli również gorsi faceci ode mnie jak i dziewczyny, które były często lepsze niż większość facetów.
Miałam problem ze znalezieniem pracy, przez te 3 miesiące byłam na 1 rozmowie o pracę. Nie poszła mi zbyt dobrze. Generalnie zawsze byłam dobra z matmy, a z programowania nie i teraz się to mści na mnie (╥﹏╥)
Potem kolega mi powiedział, żebym sobie zrobiła profil na linkedin, koniecznie ze zdjęciem xD Do CV też dodałam zdjęcie. Zrobiłam tak 2 tygodnie temu i od tej pory byłam na 6 rozmowach o pracę i w końcu znalazłam. W poniedziałek pierwszy dzień #chwalesie, wiec trzymajcie kciuki za mnie żebym sobie dała radę.
Z jednej strony trochę mi głupio, że musiałam ładną buzią zdobyć pracę, ale z drugiej strony trzeba podkreślać swoje atuty, no nie? :D
#pracbaza #programowanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
0.7/10
@sal3m: standard :)
Zaakceptował: sokytsinolop}
w wielu firmach jest cisnienie zeby zatrudnic jakas babke, serio
w korpo gdzie pracowalem babka miala o wiele wieksze szanse zatrudnienia niz facet, w Komisji Europejskiej tez jak jest babka to od razu ja chca bo maja nadmiar facetow
@wykopowy_brukselek: Ten fragment ewidentnie wskazuje, że jest to zarzutka bo przez to ten wpis ma typowy dla troli zaczepny charakter
@AnonimoweMirkoWyznania:
Od razu wiadomo, że zarzutkowicz nigdy nie studiował informatyki xD.