Wpis z mikrobloga

#klubswiadomych
Staram się, by ubrania nie dotknęły podłoża przy wyciąganiu ich z pralki. Gdy zaczynam myśleć o tym, aby nie spadły to spadają. Natomiast nie spadają. gdy myślę aby je utrzymać.
Sprawdzałem to wielokrotnie na różne sposoby i w różnych mieszkaniach - i doszedłem do wniosków jak wyżej.
Sądzę, że jest to dowód na tworzenie otaczającej rzeczywistości, poprzez tzw. moc zbawczą. Co ciekawe tworzenie następuje w wymiarze materialnym, a nie astralnym, duchowym czy też innym. Nie jest to tworzenie przedmiotowe lecz wpływanie na przedmioty. I może skala nie jest powalająca, bo moc dotyka zaledwie istoty pierwszej gęstości, ale już jest to pewien skok świadomości.
Dodatkowo poruszyłbym temat negatywnego i pozytywnego myślenia.
Przy negatywnym myśleniu odnosiłem porażkę. Przy pozytywnym byłem zwycięzcą.
I w sumie mnie cieszy mnie zwycięstwo, bo dzięki niemu mam dobry humor i moc by zrobić ten wpis.
Więc jednak nadal operuję mocą zbawczą, z tym, że tym razem używam jej poprzez ciało.

#alternatywneteorie #ciekawostki #teoriespiskowe #okultyzm #swiadomosc #mistycyzm #wiara #parapsychologia #wizjechorejglowy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drlect3r: Miałam dzisiaj podobna sytuację: sluchając muzyki na Spotify prawie na koniec jakiejś płyty zaczełam się zastanawiać "hmm dziwne, ale poleciało już jakieś 10 piosenek i wciąż nie było reklamy", zgadnijcie co się zdarzyło kiedy piosenka się skończyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tabula_okrasa: Nie korzystam ze spotify, więc mogę się domyślać z jaką częstotliwością występują reklamy. Natomiast zauważałem, to samo co Ty, wielokrotnie na yt, openfm, zwykłym radiu czy też w tv, gdy go jeszcze używałem.
  • Odpowiedz
@tabula_okrasa: No to rzeczywiście.
Możliwe też, że to był zabieg psychologiczny. Zareagowałaś jak pies Pawłowa, ale z reakcją w czasie.
W końcu mojego prania nikt (chyba) nie kontrolował, a puszczanie reklam jednak ktoś kontroluje.
  • Odpowiedz
@drlect3r: jestes tworca swojej rzeczywistosci i jest mnostwo dowodow na to, szczegolnie w okultyzmie. Porozmawiaj, posluchaj mistykow albo sam sie przekonaj wspolpracujac z antycznymi bytami/bogami/demonami jak zwal tak zwal.
  • Odpowiedz