Aktywne Wpisy
MiejscaWeWroclawiu +313
Uwaga, nasz sklepik został okradziony.
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
teslamodels +183
Staram się, by ubrania nie dotknęły podłoża przy wyciąganiu ich z pralki. Gdy zaczynam myśleć o tym, aby nie spadły to spadają. Natomiast nie spadają. gdy myślę aby je utrzymać.
Sprawdzałem to wielokrotnie na różne sposoby i w różnych mieszkaniach - i doszedłem do wniosków jak wyżej.
Sądzę, że jest to dowód na tworzenie otaczającej rzeczywistości, poprzez tzw. moc zbawczą. Co ciekawe tworzenie następuje w wymiarze materialnym, a nie astralnym, duchowym czy też innym. Nie jest to tworzenie przedmiotowe lecz wpływanie na przedmioty. I może skala nie jest powalająca, bo moc dotyka zaledwie istoty pierwszej gęstości, ale już jest to pewien skok świadomości.
Dodatkowo poruszyłbym temat negatywnego i pozytywnego myślenia.
Przy negatywnym myśleniu odnosiłem porażkę. Przy pozytywnym byłem zwycięzcą.
I w sumie mnie cieszy mnie zwycięstwo, bo dzięki niemu mam dobry humor i moc by zrobić ten wpis.
Więc jednak nadal operuję mocą zbawczą, z tym, że tym razem używam jej poprzez ciało.
#alternatywneteorie #ciekawostki #teoriespiskowe #okultyzm #swiadomosc #mistycyzm #wiara #parapsychologia #wizjechorejglowy
Możliwe też, że to był zabieg psychologiczny. Zareagowałaś jak pies Pawłowa, ale z reakcją w czasie.
W końcu mojego prania nikt (chyba) nie kontrolował, a puszczanie reklam jednak ktoś kontroluje.
Prawo przyciągania to realne prawo. Chodzi o wchodzenie w rezonans z częstotliwościami.
Sam film jest tragiczny, obejrzałem kilka pierwszych minut i dość.
A Sekret?